Anomalii în căutările de zboruri spre și dinspre București

Momondo.ro, motor de căutare bilete de avion, și Paravion, agenție de turism online, semnalează creșteri semnificative în căutările de bilete de avion spre și dinspre București, pe fondul evenimentelor din România.
În primele zile din februarie, motorul de căutare momondo.ro a înregistrat o creștere a căutărilor de oferte de zbor către București, lucru ce ar putea fi o reacție a românilor din străinătate la evoluția evenimentelor din țară. Creșterea a fost înregistrată în perioada 1-4 februarie 2017.
Românii răspândiți în țările Uniunii Europene au fost determinați să vină la București de evenimentele recente care au avut loc în România.
Conform lui Mircea Giurcă, Marketing Manager momondo România, creșterea a fost evidențiată prin comparația căutărilor din perioada 1-4 februarie cu căutările din aceleași zile dar din săptămâna anterioară, 25-28 ianuarie 2017. Un număr mare de căutări au evidențiat zboruri dinspre Elveția, Italia și Danemarca.
Cele mai multe căutări de zbor către București s-au înregistrat din Elveția, cu o creștere de 26% față de săptămâna anterioară. Totodată, numeroși români stabiliți în țările latine și nordice au căutat oferte de zbor către București în primele zile din februarie. Accesările zborurilor dinspre Italia, Portugalia, Franța și Spania către București au crescut cu 25%, 22%, 21% și, respectiv, 8%. În aceeași măsură, interesul românilor din Danemarca, Țările de Jos și Suedia pentru a veni spre București a crescut cu 24%, 20% și 18% pentru perioada 1-4 februarie 2017.
Pe de altă parte, conform statisticilor agenției de turism online Paravion, evenimentele din ultimele zile au îndreptat atenția românilor asupra zborurilor către destinații din afara continentului, precum New York, Sydney si Toronto. În primele 2 zile din februarie, căutările de zboruri către aceste destinații au crescut de trei ori față de o zi obișnuită.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Travel Scribus, ghiduri complete de călătorie în România

Next Article
Chefs. Experience

Recenzie Chefs. Experience

Related Posts
Total
0
Share