47% dintre pasagerii români ai grupului AIR FRANCE KLM călătoresc spre destinații intercontinentale

Conform AIR FRANCE KLM, aproximativ 47% dintre romanii care călatoresc spre hub-urile grupului, Charles de Gaulle (Paris) și Schiphol (Amsterdam), călătoresc mai departe spre destinații intercontinentale, precum Statele Unite ale Americii și Canada.
În programul de iarnă, grupul AIR FRANCE KLM operează 4 zboruri zilnice cu plecare din România (2 curse spre Amsterdam și 2 spre Paris), iar în programul de vară sunt operate 6 zboruri zilnice cu plecare din România (3 spre Amsterdam și 3 spre Paris). Acestora li se mai adaugă zborurile operate în parteneriat cu Tarom, membru al aceleiași alianțe aeriene, Skyteam.
Săptămânal sunt transportați spre Paris și Amsterdam peste 5000 de pasageri în sezonul de vârf.

America de Nord și zona Caraibelor, destinațiile preferate de pasagerii români

Statele Unite ale Americii și Canada se află în topul destinațiilor intercontinentale alese în anul 2016 de către pasagerii români. Cele mai căutate orașe de pe continentul Nord-American sunt New York, Washington, Los Angeles, San Francisco, Montreal și Toronto.
O creștere a numărului de turiști români se înregistrează și pe zborurile spre destinații din Caraibe și Oceanul Indian, Republica Dominicană, Cuba și Mauritius fiind destinațiile preferate de români în aceaste regiuni.
Pentru a completa lista destinațiilor Air France din Oceanul Indian, începând de la 1 Noiembrie 2017 Air France va opera și 2 zboruri săptămânale spre capitala Maldivelor, Malé. Zborul va fi operat cu aeronave Boeing 777-200, echipate cu cele mai noi cabine Air France.

Previziuni pentru anul 2017

Pe fundalul evenimentelor din Turcia, o destinație care satisfăcea exigențele turiștilor amatori de servicii exclusiviste, Air France KLM anticipează o creștere a numărului pasagerilor români care vor alege să își petreacă vacanța în destinații exotice din zona Caraibe și Oceanul Indian dar și Africa (Zanzibar) sau Asia de Sud-Est (Bali).

Investiții în îmbunătățirea condițiilor de zbor

Atât Air France cât și KLM se află într-un proces de reînnoire a flotei de aeronave, fie prin achiziționarea unor aeronave noi, fie prin modernizarea celor existențe.
Astfel, în anul 2016 KLM și-a extins flota cu 6 aeronave Boeing 787 (Dreamliner) și 4 aeronave de tip Embraer 175. A introdus zboruri spre 14 noi destinații și a transportat peste 30 milioane de pasageri. Conform Bloomberg, KLM este cea mai sigură și cea mai punctuală companie aeriană din lume.
În 2017 Air France va introduce în operare al doilea Boeing 787 Dreamliner, primul operând deja din luna ianuarie.
Grupul Air France KLM planifică 27 noi destinații în 2017, cele mai interesante pentru pasagerii români fiind: Porto, Marrakech, Minneapolis și Cartagena (Columbia).

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Claim Compass a intrat în România

Next Article
kerala, backwaters, houseboat

Rezervările de city break-uri cu 55 de zile în avans pot fi mai ieftine

Related Posts
Total
0
Share