Minute nelimitate și date în roaming fără costuri suplimentare pentru abonamentele Vodafone corporate

delta dunarii

Vodafone România a lansat abonamentele care oferă companiilor posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare față de abonament, beneficiile de minute nelimitate și de date naționale incluse și în țările din Spațiul Economic European, alcătuit din toate țările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia.
Clienții noi și cei existenți care vor opta pentru noile pachete își vor putea utiliza beneficiile în Spațiul Economic European pentru abonamente începând de la 13 euro fără TVA. Oferta face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România.
De la 15 iunie 2017 nu se vor mai aplica taxe suplimentare de roaming pentru convorbirile în interiorul Uniunii Europene. Acest lucru va fi valabil pentru folosirea temporară a telefonului în roaming.
De asemenea, noile abonamente oferă companiilor flexibilitatea de a alege gratuit între pachete de date suplimentare sau beneficii de roaming valabile în 15 țări din afara Spațiului Economic European, precum Australia, Elveția, Egipt, Noua Zeelandă, Qatar, Singapore, SUA, Turcia etc.
Pentru o experiență fără griji, companiile au la dispoziție și pachete de minute și date în roaming în țări din afara Spațiului Economic European, precum Republica Moldova, Israel, Serbia, China etc.
Toate abonamentele pentru companii, RED Business, oferă minute naționale nelimitate, date mobile și minute internaționale valabile oriunde în lume, iar utilizatorii Vodafone România au posibilitatea de a opta pentru pachetul de beneficii care răspunde cel mai bine necesităților lor. Mai mult, abonamentele oferă soluții avansate de securitate, protecție antivirus şi antimalware asigurate prin Supernet™ 4G+, rețeaua Vodafone România.
Potrivit unui raport efectuat de firma globală independentă de cercetare Ovum, în majoritatea piețelor incluse în studiu, Vodafone oferă roaming 4G în peste 100 de destinații, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărului de destinații oferite de ceilalți operatori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
kerala, backwaters, houseboat

Rezervările de city break-uri cu 55 de zile în avans pot fi mai ieftine

Next Article
Experience Bucharest

Experience Bucharest dă startul înscrierilor la cel mai mare eveniment de promovare turistică a Bucureștiului

Related Posts
Total
0
Share