Clienții bilete.ro își pot recupera integral banii pe biletele online la spectacolele la care nu mai pot ajunge

Clienții bilete.ro își pot recupera integral banii pe biletele online la spectacolele la care nu mai pot ajunge, dacă optează pentru asigurarea En Garde, poliță emisă de Eurolife ERB Asigurări. Asigurarea se calculează ca procent din coșul de cumpărături, respectiv 4.5% din prețul biletelor și este disponibilă la toate achizițiile de pe site-ul bilete.ro, cu plata online sau ramburs la curier.

Asigurarea biletelor la spectacole, respectiv evenimente culturale și sportive, se face la achiziția acestora pe platforma bilete.ro, odată cu finalizarea procesului de cumpărare online, prin bifarea căsuței care corespunde acestui serviciu. În momentul în care plata biletului și a asigurării a fost efectuată, clienții primesc un email cu datele necesare și confirmarea faptului că biletul a fost asigurat. Există inclusiv posibilitatea de a asigura biletele pentru grupuri.

Principalul beneficiu pe care asigurarea En Garde îl aduce clientului constă în recuperarea integrală a sumei aferentă biletelor cumpărate, în cazul în care o situație neprevăzută îl împiedică pe acesta să ia parte la spectacol.

Eurolife ERB Asigurări România și bilete.ro estimează că aproximativ 45% din totalul achizițiilor cu plata online și ramburs vor avea inclusă și asigurarea En Garde.

Produsul de asigurare En Garde acoperă riscuri multiple care pot împiedica posesorul biletului să ajungă la spectacol, printre care:

  • diferite cazuri medicale (boli / accidente care implică spitalizare, recomandare de repaus la domiciliu, efectuarea de investigații sau tratamente în data și la ora spectacolului);
  • situații familiale (nașterea unui copil sau nepot, deces);
  • cauze materiale (incendii, inundații),
  • alte incidente (furtul biletului, grevă transport în comun, defecțiuni vehicul în drum spre spectacol, anulare / întârziere zbor).

Eurolife ERB Asigurări România este o companie cu o experiență de peste 11 ani pe piața locală. În prezent, aproximativ 120.000 de clienți dețin polițe de asigurare emise de Eurolife ERB Asigurări România.

După o activitate de 13 ani pe piața de profil din România, Bilete.ro rămâne lider cu peste 20.000 de evenimente vândute și/sau asistate logistic. Compania a înregistrat constant creșteri anuale între 20 și 30%. Spre deosebire de anii precedenți însă, 2018 a fost marcat de un salt important față de 2017, Bilete.ro depășind 1 milion de bilete tranzacționate pentru nu mai puțin de 3.000 de evenimente prezente la vânzare cu bilete în sistem.
Bilete.ro are în prezent una dintre cele mai mari rețele naționale de vânzare a biletelor, cu 1.700 de puncte fizice, rețea pe care în 2019 o va dubla.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Deși guvernul pregătește un proiect de lege pentru autorizarea serviciilor de ride sharing, taximetriștii sunt încă supărați pe Uber și Taxify

Next Article

e-Alba Iulia, promovare turistică prin marketing proximity

Related Posts
Total
0
Share