Asigurare medicală de călătorie pentru nomazi digitali

safetywing, insurance, belt, asigurare medicala calatorie

Când munca de birou nu este pentru tine iar spiritul de aventură îți dă ghes, te reorientezi către ceva ce îți dă libertatea de a te desfășura după bunul plac … azi într-un loc, făcând un task pentru un client dintr-o țară în care n-ai ajuns încă, mâine dintr-un alt loc pentru un client dintr-o țară pe care ai vizitat-o de câteva ori.

Iar dacă ești unul dintre cei menționați mai sus, cu siguranță îți iei niște măsuri de precauție pentru când călătorești, printre acestea fiind și asigurarea de călătorie sau asigurările conexe, în funcție de context.

CITEȘTE ȘI: How many Pula do you need to travel around the world

Dacă ai un produs de credit cu servicii complementare, cel mai probabil ai inclusă și o asigurare de călătorie. Stai, că ceva nu se leagă! Ca freelancer sau nomad digital ai așa ceva? Credite? Și încă te poți bucura de viața ta liberă? Nu pot decât să te felicit pentru riscul pe care poți să ți-l asumi. 🙂 Te înțeleg dacă ești antreprenor în toată regula.

Revenind. Dacă nu te încadrezi în scenariul de mai sus, cu siguranță apelezi la asigurările de călătorie valabile pe 1 lună, 3 luni, mai potrivite pentru stilul tău de lucru la distanță. Și, nu-i așa că-ți este peste mână să tot refaci asigurarea de călătorie odată ce ce se consumă perioada de timp pe care o acoperă?

Ei bine, după modelul Netflix sau Spotify, SafetyWing, un start-up asigurat de Tokyo Marine, pune la dispoziția celor ca tine o asigurare medicală de călătorie pe bază de abonament lunar la doar 37 de dolari pe lună, cost valabil dacă te încadrezi în segmentul de vârstă 18 – 39 de ani și nu călătorești în Statele Unite ale Americii.

Dacă optezi pentru asigurarea de călătorie SafetyWing, vei fi debitat automat la 4 săptămâni cu 37 de dolari până în momentul în care decizi să nu mai faci asta. Simplu, nu?

SafetyWing are acoperire globală, dar poate fi folosită și în țara de origine în anumite limite (de exemplu, la 90 de zile petrecute în afara țării ai acoperire de 30 de zile în țara ta de origine).

Ce e cel mai important e faptul că poate fi cumpărată în 180 de țări și se poate activa chiar dacă ți-ai început deja călătoria. Evident, suportul este disponibil 24/7. Și, încă un lucru util pentru cei ce călătoresc cu copii, 2 copii per familie pot beneficia de aceeași asigurare medicală pentru care optează părinții, cu condiția să fi împlinit 14 zile și să nu aibă mai mult de 10 ani.

În caz de îmbolnăvire, asigurarea medicală de călătorie SafetyWing acoperă transportul cu ambulanța, spitalizarea, fizioterapia și medicația în limita sumei asigurate de 250.000 de dolari.

De asemenea, asigurarea medicală de călătorie SafetyWing este utilă în cazul în care există întârzieri la zboruri, bagaje pierdute sau deteriorate, relocări din cauze naturale sau politice sau expatrieri.

Cumpără asigurarea de călătorie pentru nomazi digitali

Atenție! Cheltuielile, fie că vorbim de acoperire medicală sau asistență de călătorie, sunt acoperite în limita unor plafoane prestabilite per zi sau serviciu.

Pe viitor, SafetyWing își propune să se dezvolte într-o rețea globală ce oferă și alte servicii pentru freelanceri, nomazi digitali sau antreprenori, precum sisteme de pensii sau sisteme de asigurări medicale după modelul celor la contribuie toți cei angajați.

Freelancer, nomad digital sau antreprenor? Tu cum îți asiguri ieșirile în afară sau călătoriile de lungă durată? Orice soluție e bine-venită ca recomandare, în comentarii.

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Studiu momondo: 53% dintre români vor cheltui cel puțin un salariu mediu net pentru vacanța de vară

Next Article

Trip Assist, asistentul personal cu care agențiile de turism pot interacționa cu clienții pe tot parcursul călătoriei

Related Posts
Total
0
Share