București – Palma de Mallorca cu Blue Air, din 16 iunie 2018

avion, nori, munti, cer, Blue Air

Pentru sezonul estival 2018, Blue Air lansează o rută nouă spre Palma De Mallorca, una dintre cele mai dorite destinații de vară printre români. Începând cu 16 iunie, vei putea zbura cu Blue Air de pe Aeroportul Internațional Otopeni spre Palma de Mallorca.

Zborurile vor avea loc în perioada 16 iunie – 15 septembrie, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă, iar rezervarea biletelor de avion o poți face rapid prin platforma de rezervare blueairweb.com.

Durat zborului este de 3 ore și 20 de minute de zbor. Pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor, Blue Air oferă trei tipuri diferite de pachete de zbor: Light, Classic și Premium.

Indiferent că vrei să te relaxezi pe plajele cu nisip fin sau că vrei să practici sporturi acvatice sau cauți o vacanță dinamică și vrei să te bucuri traseele special amenajate pentru excursioniști, Mallorca este o destinație potrivită, insula fiind ofertantă pentru toate categoriile de turiști.

Eu am fost în 2013 și îți pot confirma cele de mai sus. Printre activitățile experimentate de mine la destinație s-au numărat plimbatul cu bicicleta, un road trip până la Cap de Formentor și o croazieră în lungul coastei de SV a insulei, o vizită la acvariul din Palma de Mallorca și o plimbare cu trenul pe Ferrocaril de Sóller.

Nu îți pot spune nimic de plaje, căci am ajuns destul de rar pe acolo, dar îți pot spune că poți alege dintre zeci de plaje, de la cele foarte mari, înconjurate de hoteluri moderne și accesibile la preț, restaurante, spații comerciale și parcuri acvatice, până la plaje private în resorturi de 5 stele, ori golfuri retrase, cu peisaje care-ți taie respirația.

Mallorca este o destinație potrivită atât pentru familiile cu copii, cât și pentru pasionații de sporturi acvatice, excursii, ciclism sau istorie.

Pe lângă această rută nouă, Blue Air va mai adăuga în portofoliul de peste 100 de rute interne și internaționale, următoarele:

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Iași - Bruxelles, Charleroi, din 8 iulie, cu Wizz Air

Next Article

România va fi promovată doar în catalogul online al celor de la Dertour

Related Posts
Total
0
Share