Pastrand natura noastra vie …

Cetatea RasnovSăptămâna aceasta încep festivalurile de muzică de protest.

Primul dintre acestea este Stufstock – ediţia a IIIa, festival care se va ţine în Vama Veche, pe 19 – 20 august, într-o atmosferă creată în general de muzica rock. Speram să ajung şi eu, dar imprejurările mă opresc în Capitală. Am înţeles că Vama s-a schimbat … a fost invadata de “outsideri” care nu au a face în nici un fel cu staţiunea sau cu ce se întâmplă pe acolo. Mă voi mulţumi şi anul acesta cu transmisiile de pe TVR2 (cu începere de la orele 22.00).

A doua “mişcare de protest” este FânFest, ediţia a IIIa – Roşia Montană 2005, din Apuseni (26 august). Aici vor concerta trupe care vor fi concertat şi la Stufstock, precum şi trupe cu succes de ultimă oră (Shukar Colective, Sensor, Unu&Firma, Coma, etc). Mişcarea a fost lansată de o coaliţie de asociaţii neguvernamentale ecologiste, având în frunte organizaţia internaţională Greenpeace, cu sloganul “Salvaţi Roşia Montană!”.

Total
0
Shares
4 comments
  1. In cadrul festivalului FanFest, va fi initiat si proiectul “Drumul aurului – dezvoltare durabila alternativa mineritului in Rosia Montana”, ce presupune o dezvoltare agro-turistica prin care sa se faciliteze accesul turistilor in Rosia Montana si sa se incurajeze initiativa locala in servicii turistice. Mai multe detalii aici.

  2. Pingback: Pastrand natura noastra vie … « Profil virtual
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

All you outsiders ... come see the mountains!

Next Article

Castrul roman Sucidava

Related Posts
Total
0
Share