Târgul de Turism al României 2009

Ediţia 2009
TTR, Ediţia 2009

A început ieri, 19 martie, şi ţine până duminică, 22 martie. De data aceasta, evenimentului îi este dedicat un site (www.targuldeturism.ro) separat de site-ul centrului expoziţional unde se desfăşoară, cu menţiunea că s-a păstrat design-ul.

Conform ediţiei online a ziarului Adevărul, anul acesta expozanţii pun accent pe promovarea ofertelor turistice ce includ parcurile de distracţii.

Paralel cu TTR se desfăşoară şi Expo Sport şi Agrement, expoziţie internaţională de articole şi echipamente pentru sport şi agrement.

Later edit 1: surse care au ajuns deja la târg spun că publicul nu este interesat de pachetele speciale de Paşte, ci mai mult de vacanţele din vară, beneficiind de reduceri speciale.

Targul de Turism al Romaniei Targul de Turism al Romaniei Targul de Turism al Romaniei

Aceleaşi surse spun că la standul Alibaba Tour e mare înghesuială, de unde tragem concluzia că românii încă preferă Turcia ca destinaţie de vacanţă.

Later edit 2: Duminică am ajuns şi eu la târg. Agenţiile şi-au orientat ofertele turistice spre destinaţii ca Turcia, Grecia, Bulgaria, dar şi România, mare accent punându-se pe litoralul românesc.

Targul de Turism al Romaniei Targul de Turism al Romaniei Targul de Turism al Romaniei

Total
0
Shares
2 comments
  1. Io am avut treaba pe la KIDEX (langa TTR), insa “targul de agrement” pus langa aici a fost o idee geniala. Crede-ma ca si aia de la KIDEX si de la TTR, ieseau de caolo hotarati sa mai arunce cu ceva “pe afara”! Plus ca produsele erau si foarte tentante. CEl putin bicicletele sau trotineta aia electrica! 😉

  2. N-am remarcat decat cele 2 elicoptere si niste indivizi care faceau demonstratii cu snakeboard-ul si trotineta.

    [con]Soarta m-a condus repede spre primul autobuz, dupa ce am iesit de la TTR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Rezervări şi bilete electronice

Next Article

Harta monumentelor istorice

Related Posts
Total
0
Share