Prezentările video online de călătorii, încotro?

Se pare că în .ro serviciile de video sharing destinate promovării de destinaţii turistice apar ca ciupercile după ploaie şi dispar, în scurt timp, ca măgarul în ceaţă. Poate nu e cea mai bună comparaţie, dar reflectă realitatea.

Acum un an se lansa Turism TV Online, nu neapărat un serviciu nou în online-ul românesc, dar inedit din punct de vedere al domeniului pe care îl aborda.

Scopul TurismTv Online este de a prezenta pe larg toate pachetele existente pe piata, ofertele speciale, preturile promotionale si serviciile oferite, venind in intampinarea tuturor firmelor de profil care vor sa aiba o promovare si vizibilitate maxima.  (Sursa: comunicatemedia.ro)

Turism TV Online este un serviciu oferit de firma Show Time Production din Bucureşti, firmă specializată în emisiuni dedicate industriei turistice, ce au au fost şi sunt încă difuzate pe postul TV GoodLife Channel.

Infiintata in anul 2000, Show Time Production, autoarea conceptului TURISM TV online, pe langa o serie de programe si emisiuni tv generaliste, s-a preocupat, din anul 2006, si de promovarea turismului printr-o serie de emisiuni realizate in tara, Noutati din turismul rural, Redescoperiti Romania, Drumuri sanatoase (emisiuni dedicate statiunilor balneo-climaterice), Cap compas, difuzarea integrala de taguri de turism, dar si o serie de reportaje  si documentare din afara tarii, cel mai reprezentativ fiind Calatori pe meleagurile Iordaniei. (Sursa: turismtvonline.ro)

Reminder: de actualizat postul dedicat emisiunilor TV de călătorii!

Tot în 2009, dar o lună mai târziu, s-a lansat un serviciu asemănător Turism TV Online, serviciu ce creşte încet dar sigur, pe când Turism TV Online stagnează, singura prezentare video disponibilă pe site fiind cea cu titlu de prezentare.

La o lună după lansarea serviciului mai sus amintit, apare şi primul serviciu de video sharing destinat clipurilor de vacanţă, serviciu care în câteva luni devine indisponibil.

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Planifictor de rută de la RATP Iaşi

Next Article

VideoMaps

Related Posts
Total
0
Share