Skip to main content

Redescoperă România de pe iPad

Iată că versiunea de iPad a aplicaţiei Redescoperă România nu s-a lăsat prea mult aşteptată. Cu mai bine de o săptămână în urmă, iLeo Marketing Interactiv a lansat acest jurnal al campaniei Redescoperă România.

Pe scurt, aplicaţia este o revistă digitală în care puteţi citi însemnările participanţilor la campanie, puteţi vizualiza pozele făcute de aceştia sau urmări feed-ul de Twitter pe hashtag-ul #dinromania şi pe cel din pagina de Facebook Petrom. De asemenea, prin intermediul aplicaţiei puteţi accesa obiectivele de pe harta Redescoperă România.

Aplicaţia, ce poate fi descărcată de aici, îmbunătăţeşte experienţa vizuală a utilizatorului. Deh, 9.7 inches în comparaţie cu 4-5 inches cât au majoritatea smartphone-urilor.

Ce mai urmează? Un joc online pe Facebook tip treasure quest? O asociere cu vreun brand din industria locală a băuturilor/alimentelor şi crearea unei aplicaţii interactive în colaborare? 🙂

[via Blog iLeo Marketing Interactiv]

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

One thought to “Redescoperă România de pe iPad”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.