Urby, o nouă aplicație de going-out de la Eventya

Urby App, Eventya
Urby App, Eventya

Și, de la lansarea aplicației de going-out Orașul Meu ce ai mai făcut, ce alte aplicații de genul ăsta ai mai testat? Ceva experiențe notabile cu ele?

Te întreb că poate te activezi deja și îți amintești că o nouă aplicație își face loc în industria de profil. E vorba de Urby, un produs al celor de la Eventya.

Aplicația Urby a luat naștere din aplicațiile de tip city guide ale start-up-ului, axându-se pe evenimente locale pentru localnici, evenimente din mai multe orașe din România și nu numai agregate în același loc. Momentan aplicația servește informații despre evenimente din București, Brașov, Sibiu, Iași, Cluj, Timișoara, Berlin, Nijmegen, Eindehoven, Groningen, Tilburg, Utrecht, Almere Stad, Leeuwarden, Breda, Amsterdam, Alkmaar și Haga.

Dacă ești deja familiar/ă cu aplicațiile Bucharest City App sau Sibiu City App, o să te împrietenești repede și cu Urby, ambele sunt construite pe aceeași platformă.

După ce îți instalezi aplicația, îți faci un cont cu un profil Google sau Facebook și, în caz în care nu ești genul care nu simte că trăiește dacă nu iese în Noul Centru Vechi și caută de zor evenimente, o lași să își facă treaba, să îți recomande evenimente care se mulează pe preferințele tale. Cum de știe asta? Păi, cum să îți spun, inteligență artificială ș.a.m.d. Bine, frânturi de AI. Nu trebuie să o înveți de la început ce să facă, ca pe dicționarele de tastaturi, va încearca să te impresioneze singură într-o primă instanță.

Pe măsură ce interacționezi cu cardurile din aplicație, va învăța și preferințele în baza cărora îți va servi într-o secțiune specială pentru tine evenimente, locuri sau colecții de acest fel de la alți utilizatori. În secțiunea asta, mie mi se pare peste mână scrollingul spre stânga, sunt obișnuit cu scrollingul sus-jos în aplicațiile mobile.

Dacă vrei să îți alegi singur evenimentele la care mergi, nu trebuie decât să alegi din meniul din footer secțiunea dedicată și vei avea la dispoziție un calendar al evenimentelor din orașul tău. Din păcate, lipsește opțiunea de a adăuga evenimentele de interes în calendarul propriu. Pe de altă parte, dacă te arăți interesați de un eveniment prin apăsarea butonului Aș vrea să merg, aplicația îți va trimite cu siguranță push notifications înainte de eveniment.

CITEȘTE ȘI: The Beat, calendarul evenimentelor muzicale

La fel de bine, un tap mai la dreapta în același meniu găsești secțiunea cu cele mai noi evenimente.

Dacă vrei o filtrare mult mai precisă, intri direct în secțiunea Categorii și îți alegi de acolo locurile ce prezintă interes pentru tine.

Ce mi se pare util aici e că, indiferent de locul pe care îl alegi, în pagina de profil a acestuia ai o scurtătură către aplicația Uber, așa că nu vei mai fi nevoit să părăsești aplicația Urby pentru o activa pe cea Uber (btw, dacă dai click pe Uber de aici, din text, vei avea un cod promoțional pentru o cursă gratuită – dacă folosești Uber pentru prima dată).

Urby App, Eventya, Uber

Ca alternativă, poți opta pentru indicațiile de orientare via Google Maps, fie că vrei să ajungi cu mașina personală, fie cu transportul în comun.

De asemenea, în același tip de profiluri poți da rating-uri și lăsa recenzii.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store Disponibil pe Google play
Toate notificările pe care le primești prin push notifications sunt agregate în secțiunea de Notificări. E utilă, de multe ori, când îți faci curățenie printre toate notificările din header-ul interfeței telefonului mobil, se întâmplă să ștergi și notificările care te-ar interesa frecvent.

Acum că ai trecut prin ea, cum ți se pare aplicația? Ai alege-o dacă ar trebui să alegi dintre Șapte Seri, Zile și Nopți sau Orașul Meu? Care dintre ele te-ar convinge în defavoarea Urby și de ce? Sau de ce Urby?

Pentru ultimele informații despre aplicațiile mobile românești urmărește și lista dezvoltatorilor români de aplicații mobile de pe Twitter (@mobile-apps-devs) sau lista dezvoltatorilor de aplicații de pe Facebook.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Insieme Grand Resort, centrul spa

Mă întreb, cum ar reda Grigorescu în culori atmosfera de la Insieme Grand Resort?

Next Article
Restaurant Roberto

eTravel Conference 2016, modalități de promovare online pe piața internațională și locală

Related Posts
Total
0
Share