Zboruri Wizz Air spre Liverpool din București, Cluj-Napoca și Iași

zboruri Wizz Air, zboruri Liverpool

Wizz Air anunță lansarea unei noi destinații de city break, Liverpool, în Marea Britanie, disponibilă din București, Cluj-Napoca și Iași.

Cursele vor începe din octombrie 2018, și vor avea o frecvență de trei zboruri săptămânale din București și câte două din Cluj-Napoca și Iași. Wizz Air este singura companie care va conecta Cluj-Napoca și Iași de legendarul oraș englez. Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ.

Liverpool, unul dintre cele mai populare orașe din Marea Britanie, este port la Marea Irlandei și este recunoscut în special pentru performanțele echipelor de fotbal, FC Liverpool și FC Everton, dar și ca orașul în care a luat naștere legendara trupă The Beatles. Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool găzduiește, printre altele, cea mai mare catedrală anglicană din Marea Britanie și prima bibliotecă publică.

Cumpără ghid turistic Liverpool

La 3 ore de mers fie cu autocarul, fie cu trenul, se află orașul York, încă o destinație de pus pe bucket list.

Noua destinație anunțată este al patrulea oraș englezesc disponibil în rețeaua extinsă WIZZ, care oferă acum 144 de rute către 22 de țări din întreaga Europă și dincolo de granițele ei.

În 2018, 24 de noi rute au fost deja anunțate din România, spre destinații populare precum Atena din București și Cluj-Napoca, Nisa, Lyon sau Salonic din Iași. Wizz Air operează de pe zece aeroporturi din România cu o flotă tânără formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 Airbus A321 noi și ultra-eficiente, cu 230 de locuri, și o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajați locali.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR SPRE LIVERPOOL

Oraș de plecare Zilele de operare Data de începere
București marți, joi, sâmbătă 30 octombrie 2018
Cluj-Napoca luni, vineri 29 octombrie 2018
Iași luni, vineri 29 octombrie 2018
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
kerala, activitati outdoor

Kerala, destinația perfectă pentru activități în aer liber

Next Article
The Raviz Resort and Spa Kadavu, Calicut, Kerala

7 hoteluri pe care trebuie să le încerci dacă vizitezi Kerala

Related Posts
Total
0
Share