eTravel Conference 2016, modalități de promovare online pe piața internațională și locală

Restaurant Roberto

Pe 26 octombrie, la Ramada Parc Hotel, București, se va desfășura cea de-a cincea ediție a eTravel Conference, conferință națională din România dedicată modalităților de creștere a afacerilor din industria turismului și de promovare a acestora în online.

Update: Piața de turism online din România prin prisma datelor făcute publice la eTravel Conference 2016

Așa cum v-ați obișnuit deja, an de an, eTravel Conference aduce în prim-plan cele mai noi strategii de marketing online și e-commerce din turism, vorbitori cu experiență recunoscută la nivel local și internațional fiind invitați să prezinte ultimele tendințe din domeniu, cu focus pe arii precum SEO, social media, online reputation, interacțiunea optimă cu clientul în mediul digital sau tacticile pentru creșterea ROI-ului.
Evenimentul de anul acesta este structurat sub forma a două conferințe și a doua workshop-uri organizate ca master classes și susținute în paralel, pentru unități de cazare și agenții de turism.

Conferințe

Un prim focus va fi pe perspectiva internațională asupra industriei, reprezentanți ai TripAdvisor și HRS Group fiind invitați pentru a prezenta viitorul domeniului la nivel internațional și a pune accent pe îmbunătățirea și menținerea imaginii în online. Din partea TripAdvisor va vorbi Thomas Bangert, iar din partea HRS Group, Pawel Radolinski.
Un al doilea focus va fi pe piața locală de turism din perspectiva profesioniștilor care s-au remarcat prin afaceri locale, prin modalitățile de promovare inovatoare și prin poziționarea pe piață ca parteneri de încredere pentru turiștii români. Vorbitori cu un renume în piața locală, precum Dragoș Anastasiu (Eurolines Romania), Javier Garcia del Valle (Happy Tour Group), Lucian Boronea (Accent Travel&Events), Remus Vișan (Paravion & Bavul.com) vor vorbi despre tendințele actuale în piață.
Evenimentul se adresează managerilor hotelieri, reprezentanților agențiilor de turism, dar și oamenilor de marketing și comunicare și agenții.

Workshopuri

Cea de-a doua parte a zilei e dedicată workshop-urilor intensive de promovare în online. Ioana Dobrescu (Kronwell Brasov Hotel), Răzvan Pascu (consultant marketing turistic), Alexandra Rusu (Expremio Marketing), Mădălin Măncilă (Traveo.ro/ Accent Travel&Events), Anca Duse (Eurolines, TUI TravelCenter), Dragoș Smeu (Mavericks) și nu numai, vor susține prezentări aplicate pentru a contribui la îmbunătățirea modalităților în care sunt folosite instrumentele marketingului digital, precum Google sau Facebook. Pentru înscrieri la eveniment accesați următorul link: goo.gl/TE1Eoh.
Aici puteți vedea subiectele dezbăture în cadrul evenimentului de-a lungul anilor.

eTravel Awards

Pentru a doua oară în 5 ani de zile, în cadrul eTravel Conference se organizeaza gala eTravel Awards, bun prilej de a ieși în evidență pentru cei ce au demarat proiecte online în turism. Gala se va desfășura începand cu ora 19:00, tot la Ramada Parc Hotel, București, cele mai bune proiecte din cele 13 categorii (Best Travel Agency Website, Best Hotel Website, Best GuestHouse Website, Best Marketing Campaign, Best Destination Campaign, Best Newsletter Design, Best Facebook Fan Page, Best Destination Facebook Fan Page, Best Travel Application, Best Blogger Relations Program, Special Projects, Best Instagram Account, Best Corporate Travel Blog) fiind premiate. Detalii despre competiție pot fi regasite aici: bit.ly/2cdpGaG.
De asemenea, prin votul publicului va fi identificat Cel mai popular blogger de travel din Romania.

Update: Piața de turism online din România prin prisma datelor făcute publice la eTravel Conference 2016

Autorul blogului turism20.ro este blogger partener al evenimentului.

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Urby App, Eventya

Urby, o nouă aplicație de going-out de la Eventya

Next Article
delta dunarii

Ne despărțim. Povestea unui apus inevitabil

Related Posts
Total
0
Share