Utilizatorii platformei paravion.ro pot rezerva, începând de azi, și hoteluri

hoteluri, paravion.ro
La câteva luni după ce a introdus serviciul de rent-a-car și la câteva săptămâni după ce tripsta.ro anunța renunțarea la partea de rezervări hoteluri, paravion.ro anunță implementarea noului modul de rezervări pentru hoteluri.
Acesta permite afișarea hotelurilor în funcţie de scopul/tipul călătoriei, ca de exemplu family, city-break, business etc., precum și căutarea pentru perioade specifice. În spatele modulului stă motorul de căutare Amadeus E-power. În pagina dedicată rezervării hotelurilor, cei interesați (în special cei care nu sunt constrânși de date fixe de călătorie) pot consulta tendințele prețurilor pentru camerele de hotel cu ajutorul instrumentului Price Trends, dezvoltat inițial ca aplicație de Facebook sub numele de HotelPeeps Trends. În cazul în care ați efectuat deja o căutare de hoteluri, motorul de căutare vă va sugera deja destinația aleasă pentru afișarea evoluției tarifelor. Din păcate, opțiunea nu e disponibilă în pagina de rezultate pentru căutările de hoteluri, astfel încât să ajute utilizatorii să se orienteze către cele mai convenabile tarife.
De asemenea, în noua secțiune de vacanțe de pe platforma paravion.ro, ofertele sunt organizate în funcţie de durata pachetului, tipul acestuia şi destinaţia şi data plecării, acest lucru ușurând căutarea.
În cazul în care utilizatorii nu sunt mulțumiți de pachetele gata făcute, aceștia au posibilitatea să achiziționeze separat hotelul dorit plus biletul de avion charter pentru sejururile de litoral.
Prin implementarea schimbărilor de mai sus, Paravion se aliniază cerințelor pieței, oferind posibilități multiple de combinare a serviciilor pe care le comercializează.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

#RDTC2014 highlights: cele mai multe tranzacții online pentru pachete turistice se fac în timpul prânzului, nicidecum seara

Next Article
Portals Vells, Mallorca

Croazieră pe Coasta de SV a insulei Mallorca

Related Posts
Total
0
Share