Întâlnirea autostopiştilor din România (IAdR), ediţia 2011

Prima ediţie a evenimentului a avut loc în 2010, la Ocna Sibiului, Judeţul Sibiu, după modelul întâlnirilor internaţionale, iar în acest an evenimentul este deschis în continuare atât autostopiştilor, cât şi celor interesaţi de această metodă de a călători.

De această dată, locul de întâlnire este Braşov, Camping Dârste, camping ce în perioada 19-21 august 2011 va facilita activităţile din cadrul evenimentului: povestiri ale autostopiştilor, studii de caz pe tema bagajului de călătorie, sfaturi despre cele mai bune locuri de făcut autostopul. La fel de bine, dacă vremea permite, se vor încerca ieşiri în centrul Braşovului sau ture prin împrejurimi.

Şi cum orice eveniment are moderatori, trebuie să menţionez că cei ce s-au ocupat de organizarea acestuia sunt Florin Arjocu şi Dan Tivadar, oameni cu zeci de mii de kilometri la activ cu autostopul. Găsiţi mai multe detalii despre eveniment pe blogurile lor: drumliber.ro (link spre articolul despre eveniment) şi tividan.ro (link spre articolul despre eveniment).

Fie că sunteţi autostopişti profesionişti, fie că sunteţi începători, puteţi ajunge la eveniment, fie ieşind pe marginea drumului direct, fie organizându-vă călătoria cu ajutorul unuia dintre serviciile despre care puteţi citit pe Ghid Turistic Digital 2.0. Nu de alta, dar avem nevoie de feedback în legătură cu acele servicii. De asemenea, indiferent din ce parte a ţării veniţi, traseul trebuie să vi-l stabiliţi dinainte, aşa că puteţi alege una dintre hărţile online analizate de Florin în acest articol.

De asemenea, un hashtag pe Twitter pentru a urmări detalii de la întâlnire ar fi binevenit. Ce ziceţi de #iadr2011?

~ ~ ~

Informaţii Utile

Camping Dârste

Calea Bucureşti, Nr.285
DN 1, KM 160
Braşov, Cod Poştal 2200, O.P. 8
Judeţul Braşov
România

Coordonate GPS: N 45° 36′ 23″, E 25° 39′ 17″

Tel.: +40 268 33 99 67
Fax: +40 268 33 94 62
E-mail: camp.dirste@deltanet.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Aplicaţii mobile de călătorie pe mobilio.ro

Next Article

Două lucrări despre turismul electronic

Related Posts
Total
0
Share