Află distanța dintre două orașe cu distanta.ro

Un tip face seara autostopul. Îl vede pe unul cu o căruță venind pe șosea și îl întreabă:
– No bade, departe-i Cluju’?
– D-apo’ nu-i departe!
Urcă tipul în căruță și adoarme, iar mai spre dimineață se scoală și întreabă:
– Bade, da’ unde-i Cluju’?
– No acu-i departe!

Cu ceva timp în urmă, v-am mai povestit de un instrumente online de planificare a rutelor cu maşina sau transportul în comun, alături de cele pentru calcularea costurilor cu consumul de carburant şi distantele între oraşe. Astăzi profit de ocazie să va aduc la cunoştinţă un alt instrument asemănător, distanta.ro, ce calculeza distanțele între oraşe din România.

Instrumentul, gândit şi dezvoltat de Cristi Iordache, ajută utilizatorii să calculeze distanţa dintre două oraşe sau dintre două străzi dintr-un oraş atât pentru un traseu cu maşina, traseu pentru care sunt calculate și timpul și consumul mediu de carburant, cât și pentru unui pietonal sau pentru un zbor (distanță în linie dreaptă).

Cei ce vor să se orienteze în București au la dispoziţie şi informaţii legate de costul unei călătorii cu taxiul.

distanta.ro se foloseşte de API-ul Google Maps pentru a putea reda grafic rutele şi pentru a afişa indicaţiile de orientare. Încerc să îmi dau seama de ce cineva ar folosi acest insteument de planificare şi nu Google Maps în sine, serviciu ce oferă aceleaşi facilităţi. Singurul lucru în plus e costul unei călătorii cu taxiul. În rest, nu cred că prezentarea grafică a vitezei medii de deplasare, consumul mediu și timpul estimat schimbă poziția utilizatorilor față de utilitatea instrumentului online de planificare. De asemenea, ca să înțeleg ce înseamnă elevația traseului, poate ar fi binevenită o explicație a secțiunii. În ceea ce privește calculul distanței în linie dreaptă, ar putea fi afișate cursele liniilor aeriene ce operează intern, între orașe (acolo unde este cazul).

[distanta.rodailycotcodac.ro]
Total
0
Shares
2 comments
  1. Pingback: eTurism Bref (2)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Oferte early booking şi last minute la un cupon de reducere distanţă

Next Article

Corsa North Cape Adventure

Related Posts
Total
0
Share