Skip to main content

Dă-ne un SMS sau BEEP și te sunăm noi!

Ăsta da call-to-acction de la echipa e-avion.ro, platformă în timp real pentru rezervări bilete avion a turoperatorului JACKOB TRAVEL.

e-avion.ro
Răspuns în maxim 7 minute la SMS sau BEEP. Click pe imagine pentru a o mări.

Îmi e greu să cred că azi ar mai exista oameni care se uită de câțiva eurocenți pe un apel pentru a obține informații despre zboruri. Mai ales că e și număr național. Chiar o avea același efectul cu al prețului psihologic? Tind să cred că tipul ăsta de abordare a suportului pentru potențiali clienți generează mai mult zgomot. Cred că bancul de mai jos se potrivește de minune:

Un apel telefonic la o agenție de turism:
– Faceți excursii în Egipt?
– Da, desigur!
– Spuneți-mi, vă rog, ce stațiuni balneare sunt acolo?
– Sharm-eli, Hurgada, Taba, Nuveiba …
– Stop! Nuveiba. Nuveiba e bine!
– Când doriți să plecați?
– A, nu, nu plecăm. Noi doar rezolvăm integrame.

e-avion.ro asigură servicii de ticketing, rezervare şi emitere de bilete de avion, în baza parteneriatelor cu două mari sistemele de rezervări prezente în România, AMADEUS şi Worldspan, şi în baza parteneriatelor cu toate companiile aeriene de linie şi low-cost, care operează zboruri din şi înspre România, dar și în baza parteneriatelor cu furnizori de ticketing ca I.A.T.A. GTS ROMANIA INTERNATIONAL și HOTELCON S.R.L.

P.S. Pe aia cu rezervația prin telefon o știți? 🙂

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “Dă-ne un SMS sau BEEP și te sunăm noi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.