Hotel Tourism & Leisure Investment Forum 2012

La fel ca şi în 2011, JW Marriott Bucharest Grand Hotel va găzdui o nouă ediţie a evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, eveniment ce aduce la un loc specialişti din domeniul ospitalităţii şi nu numai, ce vor împărtăşi celor din industrie experienţa lor legată de imaginea de ansamblu a turismului la nivel global, securitatea în cadrul unui hotel sau strategii de promovare prin canalele de social media.

Nu pot să garantez că seminarul dedicat social media se datorează succesului pe care l-a avut seminarul dedicat canalelor de promovare electronică din cadrul evenimentului din 2011, dar îmi dau seama sigur că în fiecare an de acum încolo se va alege câte un canal electronic de promovare pentru a fi studiat în amănunt. Se merge de la general la particular.

Seminarul va acoperi două sesiuni de discuţii: Social Media Marketing in turism si ospitalitate si strategia de promovare in mediul online pentru industria turismului, iar printre vorbitori se vor număra Cristian Ignat, Alexandru Negrea, Costin Cocioaba şi alte nume sonore din cadrul agenţiilor ce gestionează campanii online pentru companii.

În cadrul evenimentului, ce se va desfăşura la  JW Marriott Bucharest Grand Hotel, între 24 şi 26 aprilie 2012, va avea loc şi Gala Premiilor de Excelenţă în turism, moment proprice pentru a desemna superlativele din turismul românesc, printre care şi cel mai bun websit de rezervari online.

Nominalizaţii secţiunii sunt:

Ironia e că din siturile de mai sus câteva numai rezervări online nu facilitează direct consumatorului final. Şi asta fie că nu au integrat aşa, fie că sunt de fapt situri ale unor dezvoltatori de astfel de sisteme de rezervări, fie doar motoare de căutare. Pentru mai multe detalii citiţi mini-analiza făcută de Marius Negre pe blogul travelVision. Asta se întâmplă când laşi publicul larg să facă nominalizări.

De asemenea, la secţiunea de cel mai bun jurnalist de turism al anului îi avem nominalizaţi pe:

Mă bucur să văd pe lista de mai sus bloggeri cu renume în blogosfera de turism/călătorii, dar la fel de bine mă întristez să văd oameni nominalizaţi oameni care pur şi simplu vorbesc despre locuri în care nu au ajuns încă. În fine, ultimul lucru pe care vreau să îl punctez legat de nominalizările de mai sus e cel legat de percepţia pe care oamenii o au asupra anumitor emisiuni televizate (vezi nominalizările TVR) contrar scopurilor date de cei ce le pun în scenă. Şi spun asta pentru că, legat strict de ce doi reprezentanţi TVR, mi s-a atras atenţia că fac parte din staff-ul unei emisiuni de publicistică TV, o emisiune de reportaje și documentare şi nicidecum a uneia de călătorii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

eTurism Bref (12)

Next Article

eTurism Bref (13)

Related Posts
Total
0
Share