Vânzări prin afiliere Blue Air Online

Când credeam că s-au mai liniștit apele în ceea ce privește marketingul afiliat pe nișa biletelor de avion, Narcisa face un reminder legat de faptul că Blue Air oferă soluții de afiliere.
Deși Blue Air a intrat în zona marketingului afiliat cu mai bine de 2 ani în urmă, pe blogturism.ro existând o menționare a programului de afiliere încă din aprilie 2011, abia acum am observat faptul că din punctul ăsta de vedere joacă pe două fronturi.
Instrumentele de afiliere menționate pe situl Blue Air sunt mai degrabă dedicate agențiilor de turism, fiind vorba de integrare de API-uri, API-uri ce permit integrarea soluției de rezervări Navitaire sau a unor instrumente ce nu comunică neapărat cu aceasta.
În același timp, administratorii de situri generaliste sau de turism au la dispoziție sistemul de afiliere prin aripi.ro, serviciul de afiliere Blue Air destinat publicului larg. Cei interesați pot adera fie direct prin intermediul secțiunii dedicate de pe sit, fie prin sistemul de afiliere 2 Parale.
Deși știu că în ambele cazuri comisionele se acordă la click per action, știu că pentru afiliații individuali acestea sunt în valoare de 12 RON, iar cookie-urile au o durată de o lună.
Voi aveți de împărtășit ceva experiențe cu sistemul de afiliere pentru bilete de avion low cost al Blue Air?

Interesați de programe de marketing afiliat în turism? Consulați lista programelor de marketing afiliat pe siturile de turism

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

e-Turism Bref (25) – 19 noiembrie - 2 decembrie

Next Article

Tur virtual în Parcul Etnografic al Transilvaniei

Related Posts
Total
0
Share