laPensiuni.ro este accesibil și în varianta mobilă

lapensiuni.ro, m.lapensiuni.ro
Deşi este prezent în mediul mobil cu o aplicaţie de iPhone, situl lapensiuni.ro este, începând de ieri, accesibil şi ca mobisit. În octombrie 2013 este planificată şi lansarea aplicaţiei pentru dispozitive ce rulează pe SO Android.
Spre deosebire de aplicația de iPhone, versiunea mobilă a sitului nu permite căutarea și listarea pensiunilor în funcție de poziția GPS, ci doar căutarea după criteriile disponibile și pe versiunea web a sitului. O căutare avansată permite vizitatorilor sitului mobil selectarea, dintre cele peste 1000 de unități de cazare, în funcție de tipul de cazare dorit (cameră, apartament, vila întreagă etc.), în regiunea turistică și județul de interes, precum și selecția altor opțiuni (dotări, localizare, nr. de camere etc.).
Administratorii pensiunilor pot fi contactația via email sau telefon direct din profilul pensiunii, printr-o simplă atingere a butoanelor dedicate. În pagina de profil a pensiunii, vizitatorii sitului mobil pot găsi informații legate de prețuri și camere, fotografii, localizarea pe hartă, precum și recenzii a altor vizitatorii ce au înnoptat la pensiunile vizate.
Față de aplicația mobilă, utilizatorii versiunii mobile a sitului au acces la oferte speciale și la oferte last minute.
Odată cu lansarea versiunii mobile, de care se fac responsabili cei de la S.C. atypIQ software S.R.L., situl lapensiuni.ro devine concurent unor situri mobile ca infopensiuni.ro (ce listează peste 3500 de pensiuni) și cautpensiuni.ro, mobisituri care listează și profile de atracții sau restaurante, nu neapărat ca recomandări în proximitate din profilul unității de cazare.
[m.lapensiuni.ro | via vitrinaweb.ro]

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

RAT Craiova va introduce biletele de călătorie prin SMS

Next Article

Cu bicicleta la Ciocăneşti

Related Posts
Total
0
Share