S-a lansat versiunea mobilă a catalogului online cu unități de cazare cautpensiuni.ro

pensiuni, mobisit, sit mobil, cautpensiuni.ro, m.cautpensiuni.roIeri, 16 aprilie 2013, situl cautpensiuni.ro a primit o actualizare care îl aduce pe zona de căutări spaţii cazare pe zona mobile, alături de infopensiuni.ro şi alte cataloage online cu unităţi de cazare care au fie versiune mobilă a sitului, fie aplicaţie dedicată.
Aşa cum răspundeam unui cititor în comentarii, conceptul SoLoMo îşi face loc şi în zona turismului. Vorbind de spaţii de cazare, în general, este o nişă unde se aplică rezervarea din impuls, cunpărăturile la faţa locului, ca să zic aşa.
Cu ajutorul versiunii mobile a sitului utilizatorii au acces, în orice loc s-ar afla, la oferte de cazare, restaurante, cluburi, obiective turistice aflate în proximitate.
Şi asta pentru că, odată accesat, situl mobil va geolocaliza utilizatorul pentru a oferi rezultate relevante.
pensiuni, cautpensiuni.ro, m.cautpensiuni.ro, cazare, mobisit
Din profilul oricărei unităţi de cazare sau obiectiv, utilizatorii pot contacta entităţile respective printr-o simplă apăsare a butonului de contact sau prin formularea unui mail cu ajutorul unui formular de contact. De asemenea, aceştia au acces la descrierea, galeria foto şi recenzii ale altor turişti pentru fiecare obiectiv, dar şi la tarife în cazul unităţilor de cazare.
O dată ales un obiectiv, utilizatorii pot opta pentru indicaţii de orientare în aplicaţia Hărţi Google, ce se va folosi de coordonatele GPS ale acestuia şi de cele ale obiectivului pentru stabilirea rutei.
Cei ce sunt interesați de starea vremii au la dispoziție o secțiune specială unde pot aflar temperaturile și șansele de precipitații pe 3 zile în avans.
pensiuni, mobisit, m.cautpensiuni.ro
Deși proprietarii sitului se laudă că acesta este tradus în mai multe limbi de circulație internațională, acesta fiind accesat în proporție de peste 30% de vizitatori străini, această opțiune nu se regăsește în versiunea mobilă a sitului. În fine, abordarea mediului mobil nu e decât un avantaj concurențial pentru catalogul online de cazare.
Pentru rezervări la pensiuni utilizatorii de terminale mobile mai pot folosi aplicațiile La Pensiuni și Rolidays.
De cautpensiuni.ro am mai povestit cu ocazia unei mini-analize pe partea de prezentare comercială prin panoramare, metodă de promovare adoptată de V V & G Management, firma ce administrează situl, și pentru un alt proiect din portofoliu, casefaraintermediari.ro.
[via cautpensiuni.ro]

Total
0
Shares
0 comments
 1. Petrus, multumim pentru recenzie si prezentare. Speram ca versiunea de mobil sa fie un instrument util, urmand ca intr-o etapa viitoare sa aducem imbunatatiri privind traducerea in mai multe limbi si alte add-uri utile.
  Felicitari pentru blog si pentru stilul original si obiectiv!

  1. Cu plăcere! Pentru un mobisit eu zic că e cu mult în faţa celor câteva aplicaţii de gen.
   Cum se prezintă situaţia acum, la o săptămână de la lansare? Au arătat utilizatorii interes?
   Pe viitor o să încercaţi să diferenţiaţi versiunea mobilă de cea web (ex. reduceri pentru cei ce folosesc mobisitul)?

 2. deci bravo ! acum am aflat :d ma bucur ca are si cu comentarii despre vila/cazarea respectiva :d… sa speram ca o sa mearga bine cand o folosesc prin munti 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Județul Sibiu așa cum ar trebuie să îl știe orice turist

Next Article

Aplicațiile mobile premiate la Mobilio Awards 2013

Related Posts
Total
0
Share