Aplicaţia mobilă Descoperă Târnava Mare

Tarnava Mare, ADEPT Transilvania

Aplicaţia Descoperă Târnava Mare este un mini ghid turistic ce facilitează planificarea şi vizita în zona Târnava Mare din Transilvania.

Aplicaţia listează o parte din obiectivele de interes turistic din zonă, precum și activităţi connexe unei plimbări prin inima Transilvaniei.

Obiectivele se regăsesc atât pe o hartă dedicată, cât şi listate în secţiuni separate precum restaurante, unităţi de cazare, biserici fortificate ş.a.m.d.

De pe pagina de profil a fiecărui punct de interes, utilizatorul poate contacta telefonic entitatea descrisă sau o poate localiza pe hartă. Funcţia de apelare telefonică se regăseşte sub formă de meniu în cadrul profilelor de restaurante sau sub formă de număr de telefon clickabil în profilele celorlalte puncte de interes.

aplicatie android, Tarnava Mara, ADEPT Transilvania

Aplicaţia Descoperă Târnava Mare este parte a proiectului cu acelaşi nume, derulat de asociaţia ADEPT Transilvania în parteneriat cu Fundaţia Orange. Dezvoltatorul aplicației este firma Kama System din București.

[stextbox id=”download” caption=”Descarcă aplicația” collapsing=”false” collapsed=”false” float=”true” width=”205″ align=”right” bcolor=”218868″ bgcolor=”f0f9f6″ cbgcolor=”218868″]Disponibil pe Google Play[/stextbox]La momentul actual, aplicaţia este disponibilă pentru dispozitivele ce rulează pe SO Android, iar informaţia este prezentată exclusiv în limba engleză.

Deşi local nu există o aplicaţie competitoare, aplicaţii precum Biserici Fortificare, Tourist Informator, Skytrip Road oferă acoperire pentru obiectivele din zonă, inclusiv cazare.

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
mallorca, valldemossa

Campanie de reduceri de la KLM

Next Article

Sumar Webstock 2013 și proiecte de turism câștigătoare la Webstock Awards

Related Posts
Total
0
Share