Skip to main content

Aplicaţia mobilă Descoperă Târnava Mare

Tarnava Mare, ADEPT Transilvania

Aplicaţia Descoperă Târnava Mare este un mini ghid turistic ce facilitează planificarea şi vizita în zona Târnava Mare din Transilvania.

Aplicaţia listează o parte din obiectivele de interes turistic din zonă, precum și activităţi connexe unei plimbări prin inima Transilvaniei.

Obiectivele se regăsesc atât pe o hartă dedicată, cât şi listate în secţiuni separate precum restaurante, unităţi de cazare, biserici fortificate ş.a.m.d.

De pe pagina de profil a fiecărui punct de interes, utilizatorul poate contacta telefonic entitatea descrisă sau o poate localiza pe hartă. Funcţia de apelare telefonică se regăseşte sub formă de meniu în cadrul profilelor de restaurante sau sub formă de număr de telefon clickabil în profilele celorlalte puncte de interes.

aplicatie android, Tarnava Mara, ADEPT Transilvania

Aplicaţia Descoperă Târnava Mare este parte a proiectului cu acelaşi nume, derulat de asociaţia ADEPT Transilvania în parteneriat cu Fundaţia Orange. Dezvoltatorul aplicației este firma Kama System din București.

Descarcă aplicația
Disponibil pe Google Play
La momentul actual, aplicaţia este disponibilă pentru dispozitivele ce rulează pe SO Android, iar informaţia este prezentată exclusiv în limba engleză.

Deşi local nu există o aplicaţie competitoare, aplicaţii precum Biserici Fortificare, Tourist Informator, Skytrip Road oferă acoperire pentru obiectivele din zonă, inclusiv cazare.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

One thought to “Aplicaţia mobilă Descoperă Târnava Mare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.