Skip to main content

Acces mai uşor la zborurile Blue Air pentru agenţiile de turism

Blue Air, GDS
Începând de ieri, zborurile Blue Air sunt listate într-o serie de GDS-uri ca Amadeus, Galileo, Worldspan (Travelport), Apollo şi Sirena.
Tarifele afişate la căutări pentru zboruri vor fi în sistem all inclusive, adică 1 bagaj de cală (în limita a 32kg) şi taxa de check-in sunt incluse.
Extinderea canalelor de distribuţie s-a realizat în urma parteneriatului încheiat cu Hahn Air, o companie cu renume specializată în sisteme de ticketing şi distribuţie.
Nu numai agenţiile de turism au de câştigat de pe urma acestei listări în seria de GDS-uri amintite, ci şi utilizatorii independenţi care folosesc motoare meta-search, aceştia fiind scutiţi de căutări suplimentare pe situl operatorului.
Cu toate acestea, pentru a avea acces la tarifele pentru zborurile dintr-o lună calendaristică utilizatorii sunt sfătuiţi să folosească motorul de căutare Open Booking, disponibil pe blueairweb.com. Astfel, utilizatorii vor putea să îşi aleagă cel mai bun tarif.
[via airlinestravel.ro] Foto: Phillip Capper, Blue Air 737, Rome, 14 Sept. 2011 via Flickr, Creative Commons Attribution

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “Acces mai uşor la zborurile Blue Air pentru agenţiile de turism”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.