Ia pulsul Clujului cu Cluj City App

Cluj City App, Eventya, iConsult

iConsult, firma care a dezvoltat platforma de eveninente Eventya, a mers cu aceasta dincolo de graniţele administrative ale Sibiului şi a lansat o aplicaţie de eveninente şi pentru Cluj.

Aplicaţia mobilă Cluj City App vine în întâmpinarea clujenilor dar şi a celor ce vizitează Clujul cu informaţii despre evenimente şi locuri de petrecut timpul liber în Cluj.

Spre deosebire de Sibiu City App, aplicaţia dedicată Clujului nu oferă încă informaţii despre obiectivele turistice din Cluj sau informaţii despre transportul în comun.

Prin intermediul aplicaţiei utilizatorii au acces la o paletă largă de evenimente ce se desfăşoară în Cluj-Napoca pe o perioadă de câteva luni, cele mai de actualitate fiind disponibile în secţiunea de evenimente la zi, iar cele viitoare fiind disponibile prin intermediul calendarului din aplicaţie. Din păcate, evenimentele pot fi adăugate ca davorite doar dacă utilizatorii se conectează în aplicaţie cu contul lor de Facebook şi nu am reuşit să îmi dau seama ce înseamnă asta. Nu există posibilitatea de a salva evenimentul în calendarul telefonului.

O altă secţiune a aplicaţiei oferă utilizatorilor informaţii despre locuri de petrecut timpul liber (restaurante, baruri, cluburi etc.), de odihnă (unităţi de cazare), de făcut cumpărături sau de practicare a sporturilor. Acestea pot fi filtrate de către utilizatori în funcţie de distanţa ce trebuie parcursă, rating, tipul meniului etc.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store Disponibil pe Google play
O a treia secţiune a aplicaţiei aduce în atenţia utilizatorilor ofertele speciale disponibile în oricare punct de interes înscris în aplicaţie. Nu am găsit nicăieri o opţiune care să îmi permită să setez o alarmă pentru un local preferat, să zicem, pentru a primi notificări ori de câte ori există oferte introduse de administratorii acestuia.

În prezent, în materie de eveninente şi obiective turistice din Cluj-Napoca cei interesaţi mai au la dispoziţie aplicaţia Nappoca.

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

S-a lansat aplicația mobilă CeSăVezi în România

Next Article
Kiril In Transylvania, Dragus, Tara Fagarasului

Incursiune în Ţara Făgăraşului

Related Posts
Total
0
Share