Informații despre starea pârtiilor prin aplicația Ski Romania

Nu știu cum stați voi la număratul pârtiilor de schi din România, dar eu stau bine la număratul aplicațiilor ce facilitează accesul la informații despre acestea.

Iar azi trec pe listă aplicația de Android Ski Romania, aplicația ce permite utilizatorilor vizualizarea de detalii privind lungimea pârtiei și dificultatea acesteia, vremea pentru fiecare pârtie (temperatură, strat de zăpadă), o filtrare a celor mai importante pârtii din România după tipurile de transport, programul pârtiei și prețurile de acces.

Fiecare pârtie este semnalizată cu o bulină colorată (verde, portocalie, roșie) ce indică practicabilitatea acesteia. Fiecare pârtie poate fi adăugată la o listă de favorite ce poate fi accesată ușor de către utilizatori.

Știu că nu e perioada propice pentru o aplicație dedicată schiului, dar la fel de bine o puteți folosi pentru a identifica liniile de telescaun, teleferic sau telecabină din munții Carpați. Cel puțin pe cele din lungul pârtiilor de schi.

Aplicația este dezvoltată de cei de la Work in Progress Interactive care au în portofoliu și aplicațiar Feroviar.

Cu siguranță un parteneriat cu o altă parte implicată în proiecte asemănătoare aplicația poate fi updatată cu mai toate pârtiile de schi din România, ba chiar i se pot aduce îmbunătățiri. De exemplu, proiectul i-Tour Schi se poate promova printre utilizatorii de terminale mobile cu ajutorul acestei aplicații și cu siguranță echipa i-Tour poate veni cu informații suplimentare. Zic și eu!

Cum nu știu de unde își ia aplicația informațiile legate de starea vremii, o secțiune de știri despre pârtii ar fi binevenită, un feed de știri putând fi împrumutat, pe bază de înțelegere între părți, de pe situl salvamont. Cum aplicația e dependentă de internet, un index al hotspot-urilor wi-fi din apropierea pârtiilor (acolo unde este cazul) ar fi binevenit.

Total
0
Shares
4 comments
  1. Salut. Ma bucur nespus sa vad ca ti-a placut Ski Romania. Anul acesta, am scos o noua varianta (sterge-o pe vechea, cauta din nou in Google Play Ski Romania), atat pentru Android, cat si pentru iPhone. Partii cat mai pline de zapada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

eTurism Bref (15)

Next Article

eTurism Bref (16)

Related Posts
Total
0
Share