Căști over ear sau boxă portabilă? Ce accesoriu alegi pentru următoarea ta călătorie?

casti wireless, casti bluetooth

La început de 2021, brandul Tronsmart îți vine în întâmpinare cu două accesorii de călătorie care îți pot facă călătoria mai plăcută: o nouă pereche de căști over ear și o nouă boxă portabilă rezistentă la apă.

Mai mult ca sigur 2020 a fost un an de șters din jurnalul tău de călătorie. Uită-l și pregătește-ți jurnalul pentru 2021, căci se anunță un an mult mai bun pentru călătorii, cel puțin începând din vară, cel mai târziu din toamnă. Iar pe lângă jurnal trebuie să te gândești și cum îți acoperi timpii morți din călătoria ta, motiv pentru care ia în calcul două accesorii de călătorie din portofoliul celor de la Tronsmart: o pereche de căști cu capacitatea de a anula zgomotul ambiental și o boxă portabilă.

CITEȘTE ȘI: Gadgeturi de călătorie de la Tronsmart

Tronsmart Apollo Q10 Hybrid Active Noise Cancelling Headohones

În cazul în care chiar îți place să te bucuri de muzica ta sau să trăiești pe deplin acțiunea audiobook-ului pe care îl asculți, îndreaptă-ți atenția către o pereche de căști over ear cu tehnologie hibridă de anulare a zgomotului.

Căștile wireless Tronsmart Apollo Q10 de la Tronsmart poate reduce la 35dB zgomotul de pe frecvențele largi și scurte.

Căștile audio cu bluetooth au o autonomie de 100 de ore în condiții de funcționare continuă, la o singură încărcare, în comparație cu alte căști ce au o autonomie de 20-40 de ore. Folosirea căștilor va fi mult mai ușoară decât în cazul celor in ear (d’oh), căci au o suprafață de control mult mai mare, ce-ți permite controlul volumului sau schimbarea melodiilor la o simplă atingere. De asemenea, dacă ești un ascultător cu ureche muzicală dezvoltată, poți ajuta calitatea sunetului (EQ mode) dintr-o aplicație mobilă.

Găsești căștile Tronsmart Apollo Q10 pe AliExpress, la prețul de 46.99 dolari, doar în perioada 25 – 27 ianuarie, în campania AliExpress Brand Fest Promotion. Pentru a nu întâmpina probleme la livrare alege expedierea din Polonia, le vei primi în maxim 7 zile de la data comenzii.

CITEȘTE ȘI: Review căști ieftine fără fir in ear: Tronsmart Spunky Beat

Tronsmart Force 2 IPX7 Waterproof Bluetooth Speaker

De boxe portabile am tot vorbit pe aici, le poți folosi la picnic, la adunările pe care le faci cu prietenii în destinație, la piscină.

ATENȚIE! Indiferent de cum își marketează brandurile produsele, nu deranja pe cei din jurul tău și nu perturba viața animalelor sălbatice.

Dacă îți place sunetul echilibrat, boxa portabilă Tronsmart Force 2 cu chip Qualcomm QCC3021 e de pus pe listă. Nu face economie de spațiu în bagaj, dar îți poate fi un companion bun. Unde mai pui că se poate împerechea cu o altă boxă Tronsmart Force 2 (maximum 100 ?, zice producătorul). Boxa scoate 30W RMS și pune accent pe bass, ca mai toate boxele portabile din portofoliul Tronsmart, bass iubit de cele două radiatoare pasive. Boxa are protecție IPX7, ceea ce înseamnă că rezistă la ploaie, praf, stropeli la piscină.

Găsești boxa portabilă Tronsmart Force 2 la prețul de 57.99 de dolari, pe AliExpress, în perioada 25 – 27 ianuarie 2020, în campania AliExpress Brand Fest Promotion. Pentru a nu întâmpina probleme la livrare alege expedierea din Polonia, o vei primi în maxim 7 zile de la data comenzii.

CITEȘTE ȘI: Boxe portabile de luat în delegații sau în week-end breaks

Dacă crezi că nu e cazul să faci un upgrade la accesoriile de călătorie ce-ți facilitează entertainment-ul, zi-mi, te rog, în comentarii ce anume te mulțumește în prezent și cum vezi tu această piață. ? Iar dacă ai prieteni ce se dau în vânt după gaming, recomandă-le să arunce o privire și pe headset-ul acesta de la gaming de la Tronsmart: Tronsmart Shadow 2.4GHz Wireless.

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
suport auto telefon

Ai descoperit cel mai bun suport de telefon pentru mașină?

Next Article
tocan de oaie

Tocanul de oaie de pe Transalpina și Cascada Scoruș din Munții Căpățânii

Related Posts
Total
0
Share