Gadgeturi de călătorie de la Tronsmart

gadget, tronsmart, accesorii

Azi vreau să-ți fac o scurtă introducere a accesoriilor Tronsmart, un brand chinezesc din Shenzhen, Silicon Valley-ul Asiei în materie de hardware, care în 2013 a început să producă în masă accesorii de încărcare, audio, pentru jocuri sau pentru smart home.

Mai jos găsești o trecere în revistă a accesoriilor Tronsmart din punctul de vedere al unui călător ce încearcă să-și simplifice pe cât de mult posibil desfășurarea călătoriei.

Surprinzător, deși de la un brand chinezesc, toate aceste acesorii țin pasul cu noile tehnologii și au performanțe mai mult decât mulțumitoare.

Accesorii de încărcare

baterii externe, tronsmart, power bank

Accesoriile de încărcare sau linia de produse Power de la Tronsmart vine în ajutorul călătorilor, permițându-le acestora să se folosească cât mai mult de dispozitivele pe care le au la îndemână și mai puțin pe a-și face griji pentru realimentarea dispozitivelor.

CITEȘTE ȘI: Accesorii de alimentare de luat în călătorii

Această gamă de produse acoperă de la baterii portabile, la încărcătoare de perete Tronsmart, încărcătoare fără fir, încărcătoare de mașină și adaptoare de călătorie, toate având încorporate cele mai recente tehnologii de livrare a energiei și tehnologia de încărcare rapidă Qualcomm. Aceste accesorii pot fi folosite pentru încărcarea telefoanelor mobile, a tabletelor și a laptopurilor.

Accesorii audio

boxe portabile, tronsmart

Gama de accesorii audio de la Tronsmart este alimentată de tehnologia SoundPulse ™, tehnologie ce poate furniza o ieșire maximă de 40 W, ceea ce face ca basul să fie mai profund, iar vocile mai distincte.

CITEȘTE ȘI: Cât de mult contează pentru tine accesoriile audio când călătorești?

În această gamă de accesorii se regăsesc acesoriile din seria Element, difuzoarele Bluetooth cu bass superior și seria Encore, căști Bluetooth. Recomandarea mea e ca, indiferent de ce boxă portabilă ai avea, să nu-i deranjezi pe cei din jur, indiferent de câte picioare ar avea, nici ascultând muzică de la boxa atârnată de rucsac, nici de la ea atârnată de ghidonul bicicletei.

Cabluri și hub-uri de alimentare

cabluri de alimentare, tronsmart

În ceea ce privește cablurile de alimentare, Tronsmart oferă până și celor mai aventuroși călători cabluri de încărcare durabile și hub-uri cu viteze ridicate de transmisie. Acestea includ cabluri de conectare certificate MFi, Micro USB, USB-C, cabluri audio și adaptoare. N-am prea vorbit de astfel de accesorii aici, pe blog, dar prevăd să fac asta în viitor.

Accesorii pentru jocuri

Deși nu sunt în target, nu pot să nu amintesc de accesoriile pentru jocurile de pe dispozitivele electornice, acestea fiind furnizate la pache cu software-ul Tronsmart Radiant, un dashboard virtual ce conectează toate produsele compatibile într-o interfață ușor de utilizat.

Această gamă de produse include tastaturi mecanice, căști pentru jocuri, mouse-uri, ventilatoare RGB de răcire și gamepad-uri. Știu, știu, tastaturi mecanice, ventilatorare RGB și gamepad-uri, dar nu te bloca aici, ai la dispoziție și câteva accesorii ce-ți pot fi utile când călătorești: căști și mouse-uri.

Smart Home

Știu la ce te gândești … că genul ăsta de produse nu-ți sunt de folos în călătoriile tale. Ai dreptate, dar gândește-te cât de folositoare pot fi atunci când te întorci din călătorii și poți controla de la distanță temperatura în casă, luminile și așa mai departe.

Gama de produse Smart Home de la Tronsmart este dedicată creării unei experiențe futuriste prin automatizarea aparatelor de uz casnic. Pentru asta ai la dispoziție accesorii Tronsmart pentru iluminări, prize, întrerupătoare, termostate și aspiratoare – robot inteligente. Am în pregătire o recenzie a unei telecomenzi universale ce poate fi controlată printr-un asistent virtual, așa că stay tuned.

Total
0
Shares
3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Social media stunt pentru promovarea zborurilor spre Letonia

Next Article

travellerinromania.com, platforma cu peste 100.000 de obiective turistice din România

Related Posts
Total
0
Share