Catalogul de non-stop pentru turiști

nonstop, MogooLab

Cu siguranță vi s-a întâmplat și vouă de multe ori să vă aflați într-un loc anume cu o anumită nevoie de consum și să nu știți încotro să apucați.

La modul serios eu am pățit-o o singură dată, într-o escapadă spontană la munte, prin Predeal. Pur și simplu electromotorul mașinii cu care am plecat la drum a cedat. Și dă-i și întreabă la 1-2 noaptea pe puținii oameni care mai erau pe străzi de o vulcanizare, un service auto, ceva. Fără succes.

Altfel ar fi stat treaba dacă la momentul respectiv aș fi avut un smartphone și aplicația Catalogul de nonstop, aplicație ce afișează punctele de interes din apropiere deschise non-stop, ca farmaciile, magazinele, benzinăriile, fast-food-urile sau vulcanizările. Genul ăsta de aplicație te scutește de câteva căutări pe Google și îți servește aproape ce te interesează. Zic aproape pentru că îi lipsește o opțiune de filtrare a punctelor de interes.

De asemenea, nici datele de contact pentru unitățile comerciale sau prestări servicii nu sunt de ignorat. Nu știi niciodată când ai nevoie de o tractare sau vrei să scutești un drum până la o unitate comercială anume, asta în condițiile în care nu poți stabili un traseu până la punctul de interes din aplicație, chiar dacă aceasta deschide o sesiune Google Maps.

Cred că aplicația e folositoare mai ales pentru autostopiști, dar și pentru turiștii ce călătoresc spontan. În ceea ce privește autostopiștii, cred că aplicația ar putea adăuga câte o mențiune benzinăriilor, indicând dacă acestea sunt locuri bune de făcut autostopul sau nu. Autostopiștii de cursă lungă știu că benzinăriile sunt cele mai bune locuri în care poți găsi cursa de care ai nevoie, unde mai pui că au timp să își studieze oamenii cu care urmează să plece la drum.

Descarcă aplicația
Disponibil pe Google Play
Aplicația face parte din portofoliul firmei MogooLab, firmă implicatăîn proiecte ca Automotive News Reader, sau, în trecut, în partea de programare a vacante-rezervari.ro.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Harta pârtiilor din Poiana Brașov, pe panouri digitale

Next Article

e-Turism Bref (40) – 14 octombrie - 24 noiembrie 2013

Related Posts
Total
0
Share