Outdoor Guide

Cum m-a prins fenomenul acesta al aplicațiilor mobile, din când în când mai urmăresc pe Twitter o listă a dezvoltatorilor de aplicații mobile.

Pentru a vedea cum poți fi la curent cu ce se întâmplă în turismul online din . ro citește și articolul Câteva liste de Twitter pe zona turism

Așa am aflat de aplicația pentru iPhone – Outdoor Guide, dezvoltată de cei de la Cocoa Platypus, companie ce se ocupă cu dezvoltarea și design-ul aplicațiilor mobile.

Deși majoritatea aplicațiilor dezvoltate sunt destinate vorbitorilor de limbă engleză, bazele companiei au fost puse de o echipă de români (Andrei Sandu, managing partner; Cristian Hurhui, graphic designer), acesta fiind și motivul pentru care o prezint pe blog.

Revenind la aplicație, este un ghid pentru cei ce aleg să își petreacă timpul liber în natură, în drumeții, și facilitează accesul acestora la informații despre cum să acționeze în caz de pericol, cum să acorde primul ajutor, cum să găsească surse de apă sau mâncare etc.

Citește și articolul Lecția de Prim Ajutor pentru călătorul din tine

Cum nu sunt un utilizator de iPhone, nu pot decât să vă recomand videoclipul de mai jos pentru a vă putea face o idee despre aplicație.

 

Aplicația Outdoor Guide costă 0,79 EUR și poate fi descărcată de aici.

Merită menționat faptul că aceeași companie de dezvoltate și design aplicații mobile a făcut și prima aplicație de check-in destinată unui eveniment, mai exact Noaptea Muzeelor. Astfel, cei ce vizitau cel puțin 3 muzee înscrise în program erau invitați să dea check-in prin intermediul aplicației Check-In the Galaxy pentru a intra în tragerea la sorți pentru un Samsung Galaxy Note (2419 RON la eMag sau 2449 RON pe evomag.ro) sau un e-book reader.

 Citește și articolul Sunt importante serviciile de geo-localizare pentru turismul online?

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Romania Traveler's Guide

Next Article

The Beat, calendarul evenimentelor muzicale

Related Posts
Total
0
Share