Romania Traveler’s Guide

În articolul despre aplicația Free Miorița vă spuneam că, după încheierea raliului umanitar, aceasta poate fi stilizată de așa natură încât să devină un ghid turistic. Mai concret, azi aduc în centrul atenției o aplicație care a luat naștere ca urmare a unor călătorii în România, toate informațiile fiind verificate personal de către Leif Pettersen, travel writer.

Aplicația, Romania Traveler’s Guide, disponibilă în varianta pentru Android, este un ghid turistic ce prezintă cele mai vizitate orașe alea României: București, Brașov, Sighișoara, Sibiu, Cluj-Napoca și Suceava, de la obiective turistice la locuri de cazare și restaurante. Toate aceste atracții fiind ilustrate cu imagini și recomandările personale ale autorului.

Nu este o aplicație făcută pentru români, ci una pentru străinii ce vizitează România, drept pentru care nu este chiar în targetul acestui blog, dar am ținut să o menționez pentru a vă expune variante/alternative la ghidurile turistice clasice pentru pritenii voștri de peste hotare. 🙂

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

moBooking România

Next Article

Outdoor Guide

Related Posts
Total
0
Share