Tururi interactive cu aplicația Questo

Questo este o aplicație mobilă care îți prezintă orașul dintr-o altă perspectivă, aceea a tururilor interactive ce antrenează utilizatorul aplicației să urmărească indicii pentru a descoperi un punct de interes.

După descărcarea aplicației și alegerea traseului dorit, ai să ai acces la un punct de start în oraș, iar startul îl iei după rezolvarea unui prim indiciu.

Odată început turul, vei primi mai multe indicii pe care va trebui să le rezolvi pentru a afla informații despre punctele de interes de pe traseu și a accesa următorul indiciu.

În caz că te întrebi câte puncte de interes cuprinde un tur Questo, află că un tur poate avea între 7 și 15 locuri din oraș întinse pe o distanță de maximum 4 kilometri, iar durata medie de explorare este de 2 ore.

Dacă nu îți e clară utilitatea aplicației, ia, de exemplu, inițiativele Vânătoare de comori arhitecturale sau turul caselor de epocă și imaginează-ți-le în aplicație. Unde mai pui că acestea pot fi și monetizate direct în aplicație prin folosirea unor coduri de acces.

Practic, inclusiv un ghid autorizat de turism își poate promova un tur inedit în aplicația Questo.

Pentru România, lista orașelor care pot fi explorate prin intermediul aplicației cuprinde: București, Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Bacău, Craiova, Sighișoara și Cisnădioara.

Recent, echipa Questo a încheiat un parteneriat cu Municipalitatea Alba Iulia menit să îmbunătățească experiența turiștilor care vizitează orașul. Astfel, în anul centenarului, poți vizita Alba Iulia gratuit, prin intermediul unor tururi de explorare urbană. Vei avea astfel acces la patrimoniul tangibil și intangibil al Alba Iuliei, atât obiective turistice de interes, cât și informații despre gastronomia locală, povești, obiceiuri sau tradiții. În același timp, în aplicația Questo vei găsi și locuri mai puțin populare din oraș recomandate de către localnici.

Aplicația Questo îți va fi utilă și în city-break-uri în Budapesta, Ungaria, sau Rotterdam, Olanda.

CITEȘTE ȘI: 8 destinații de city-break în care să-ți revii după concediu

Descarcă aplicația Android  Descarcă aplicația iOS

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
pui de balta pane, barina activ

Unde mănânci în Jupiter?

Next Article

Travel Planner ia în calcul fuziunea cu o companie din România sau chiar internațională

Related Posts
Total
0
Share