moBooking România

Fenomenul de cazare online e cel mai dezvoltat la nivelul actual în ceea ce priveşte turismul electronic din .ro, fenomenul ghidurilor de călătorie venind puternic din spate pe fondul apariţiei blogurilor de călătorie.

Cum există o bază de plecare, încet-încet serviciile de mai sus sunt transpuse în versiuni mobile pentru a satisface nevoile consumatorului direct la faţa locului.

Aşa au apărut versiunea mobilă a infopensiuni.ro şi aplicaţii mobile ca La Pensiuni, Rolidays, Tourist Informator, SkyTrip Road, Ţinutul Secuiesc etc.

Zilele trecute, am descoperit încă o aplicaţie destinată căutării locurilor de cazare din România, cu precădere hoteluri, moBooking România.

Aplicaţia, dezvoltată de Florin Dumitru, nu este altceva decât o variantă mobilă a unui agregator de oferte de cazare, ce agregă printre altele şi oferte de cazare din România. Din păcate, nu îmi dau seama care este acesta, ce pot să vă spun e că orice rezervare va trebui făcută din de pe situl de pe care se agregă oferta, aplicaţia funcţionând în acest caz ca un browser.

Dacă îl recunoaște cineva după elementele grafice (meniuri pe fond roșu, traducere în română, butoane verzi), e rugat să lase un comentariu în subsolul acestui post.

moBooking România / Motor de căutare oferte de cazare moBooking România / Oferte Speciale

De asemena, aplicaţia întâmpină utilizatorii cu o pagină index, de pe care aceştia pot accesa o secţiune de oferte speciale ale hotelurilor din România. Probabil de aici și numele de moBooking România, nu de alta, dar orice altă interogare a agregatorului de oferte de cazare, inclusiv a celor din România, se poate face și din aplicația generică moBooking – Best Hotel Deals.

moBooking România / Adaugă ofertă de cazare moBooking România / Oferte Speciale

Aceste oferte nu sunt agregate de pe anume surse, ci sunt introduse independent. Cei ce administrează unităţi de cazare pot trimite oferta lor dezvoltatorului aplicaţiei pentru a beneficia de expunere în această secţiune.

Cred că aplicația are un bug, de fiecare dată când se accesează una din secțiunile disponibile (Oferte sau Căutare) apare mesajul “verifică conexiunea Internet”, deși aceasta este activă (wireless sau plan de date).

Din punctul meu de vedere nu este o aplicație tocmai la îndemână, întrucât facilitează doar căutarea unor oferte de cazare, rezervarea acestora făcându-se pe situri externe neoptimizate pe mobil.

[via anroider.ro]

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Urmărește aventurile dacioţilor până în Mongolia prin aplicaţia Free Mioriţa

Next Article

Romania Traveler's Guide

Related Posts
Total
0
Share