Harta pârtiilor din Poiana Brașov, pe panouri digitale

panou informare, panou digital, starea partiilor, Poiana Brasov

Dacă nu sunteţi adepţii telefoanelor mobile şi ai aplicaţiilor, astfel încât să aveţi instalate aplicaţii informative ca Ski România sau Info Ski, nu este motiv de panică atunci când mergeţi în Poiana Braşov pentru a schia.

Primăria Municipiului Braşov şi Ministerul Dezvoltării Regionale s-au gândit şi la informarea celor pasionaţi de ski şi au instalat un panou digital de informare asupra traseelor de ski şi a instalaţiilor pe cablu în Livada Poștei, Braşov.

Conform unui comunicat de presă trimis de către Primăria Municipiului Brașov, acest lucru a fost posibil printr-un parteneriat cu firma austriacă Schubert & Franzke, firmă cunoscută pentru hărțile digitale de pe platforma map2web.

Ce îl face altfel sunt display-urile digitale pe care vor fi afişate informaţii referitoare la practicabilitatea pârtiilor și disponibilitatea instalațiilor de transport pe cablu, dar și temperatura la acel moment în staţiune.  Aceste informații se regăsesc și pe situl primăriei Brașov.

Practicabilitatea pârtiilor și disponibilitatea instalațiilor de transport pe cablu vor fi afișate, probabil, sub forma unor semnale luminoase pe display-ul vertical, în timp ce restul informațiilor vor fi afișate pe display-ul orizontal.

Legat de disponibilitate, am văzut ceva asemănător pe un panou în Albena, pe care puteai vedea ce hotel mai are camere libere sau nu. În 2007. 

Aceleași informații vor fi vizibile pe alte două panouri ce vor fi montate la Capra Neagră şi în zona Telecabinei Kanzel. Alte două panouri ce vor oferi informaţii mult mai complexe vor fi amplasate în zona de plecare a telescaunelor Ruia şi Lupului. Informațiile afișate de aceste panouri vor viza stratul de zăpadă, informații detaliate despre starea pârtiilor (info despre porţiunile dintr-o pârtie impracticabile etc.), starea vremii, dar şi info despre evenimentele ce se desfășoară în acel moment în staţiune.

În același proiect vor fi tipărite şi 30.000 de hărţi cu informaţii despre fiecare pârtie şi instalaţie pe cablu în parte, dar şi tarifele practicate în Poiană.

[foto via poiana-brasov.info]
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Our Heritage, harta patrimoniului cultural transilvănean

Next Article

Catalogul de non-stop pentru turiști

Related Posts
Total
0
Share