eSKY Linker, noul program de afiliere al eSKY România

După ce timp de 4 ani afiliații eSKY România s-au bucurat de programul de afiliere eSKY Partner Toolkit, din această toamnă ei vor avea la dispoziție o nouă platformă de afiliere,total diferită de eSKY Partner Toolkit, disponibilă sub numele eSKY Linker. Indiferent că e vorba de bilete de avion, rezervări hoteliere sau asigurări de călătorie, programul de afiliere oferă publisher-ilor din România instrumente de afișare pe siturile pe care le au în administrare ca motorul de căutare mixt (pentru bilete de avion și hoteluri) sau motorul de căutare de tip white label.
La programul de afiliere pot adera administratorii de situri, bloguri sau administratorii siturile de agenții de turism non-IATA, obținând astfel acces la o ofertă de peste 650 de companii aeriene și 451.000 de hoteluri. Comisioanele se acordă în urma acțiunilor de tip pay per sale și sunt de 5% pentru asigurările de călătorie, pot varia de la 20% la 40% pentru biletele de avion, și 50% pentru rezervările hoteliere, cu posibilitatea de cumulare, în cazul rezervărilor mixte
Așa cum menționam la începutul articolului, publisher-ii pot opta pentru motorul de căutare mixt (pentru bilete de avion și hoteluri), motoare de căutare simple (bilete de avion sau hoteluri), bannere (simple, mixte, cu tarife, fără tarife, generale, cu destinații specifice), legături monitorizate prin coduri personalizate pentru fiecare publisher. Partenerii VIP ai programului de afiliere (cei ce înregistrează rezultate notabile) au acces în premieră în România la serviciile premium, precum motorul de căutare de tip white label. În trecut, withe label-ul a putut fi văzut pe o multitudine de situri construite special pentru vânzarea biletelor de avion prin programul de afiliere sau pe o serie de situri de știri generaliste cu flux mare de vizitatori, precum jurnalul.ro.
În conturile de parteneri, publisher-ii își pot vedea câștigurile acumulate, prin monitorizare în timp real, rapoarte detaliate și analize comparative, ce îi pot ajuta la gestionarea eficientă a campaniilor.
Înregistrarea în programul de afiliere se face prin completarea unui formular online. Spre deosebire înscrierea în fostul program de afiliere, înscrierea în eSKY Linker nu presupune aprobări sau contracte inițiale.
Programul de afiliere va fi prezentat oficial pe 15 octombrie, în cadrul eTravel Conference 2014, eveniment în cadrul căruia Turism 2.0 este blog partener.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Serve Hotel, bell service la un click distanță

Next Article
Halta Draganesti, Prahova, MTB

Păduri, conace, lacuri pe traseul București - Drăgănești

Related Posts
Total
0
Share