Skip to main content

Studiu momondo: 1 din 10 utilizatori momondo nu știe unde vrea să călătorească

Conform studiului derulat la nivel internațional de către compania de cercetare Cint, pe baza grupurilor de analiză online (eșantion reprezentativ în funcție de vârstă, sex) din fiecare țară în care activază momondo, 9% dintre utilizatorii momondo nu caută o destinație specifică, dar, mai degrabă, caută zboruri către țări sau regiuni întregi.
Practic, 1 din 10 utilizatori momondo nu știe unde vrea să călătorească. Ei caută mai degrabă zboruri către țări sau regiuni întregi în loc să caute anumite aeroporturi.
Pentru studiu s-au luat în calcul interogările făcute de 7200 de utilizatori momondo prin intermediul noii opțiuni de căutare numită Caută Pretutindeni (Anywhere Search). 
Ponderea celor care caută regiuni întregi este, de fapt, la fel de mare ca a celor care caută doar zboruri directe, ceea ce demonstrează faptul că utilizatorii motorului de căutare pentru călătorii călătoresc pentru a explora noi destinații, 79% dintre utilizatorii la nivel global înclinând spre această abordare, conform celor declarate de către Mircea Giurcă, Online Marketing Manager momondo România.
Ezitarea utilizatorilor momondo în a alege un singur aeroport este o opțiune firească atunci când sunt analizate prețurile zborurilor.
Opțiunea Anywhere Search oferă utilizatorilor posibilitatea de a căuta zboruri spre mai multe aeroporturi dintr-o țară, regiune sau din mai multe țări, în funcție de preț sau popularitate.
 

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.