Asigurări de călătorie pentru zborurile Wizz Air prin Chubb

pizza, barina activ

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunță semnarea unui parteneriat cu Chubb, pentru a le oferi clienților asigurări de călătorie și pentru zbor.
Călătorii care rezervă zboruri prin intermediul wizzair.com și al aplicației Wizz Air pentru mobil pot adăuga atât asigurarea de călătorie sau de anulare, sau pe ambele, în funcție de locație, amândouă fiind oferite de Chubb. Serviciile vor acoperi 23 de țări din Europa și vor fi disponibile în 17 limbi.
George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air, a declarat:

La Wizz Air ne-am angajat să oferim cele mai mici tarife posibil și o experiență excelentă pe parcursul călătoriei cu WIZZ. Chubb este un partener care le va oferi pasagerilor soluții de asigurare personalizate și îi va lipsi de griji pentru o călătorie și mai plăcută. Vom continua să ne îmbunătățim portofoliul de servicii și de produse pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților noștri dornici să călătorească.

13, Manager Regional, Asigurări de călătorie Chubb în Europa, Eurasia și Africa, a declarat:

Suntem mândri să colaborăm cu una dintre cele mai de succes companii aeriene low-cost din Europa, care a crescut constant spre succes de la momentul înființării în 2003. Clienții Wizz Air pot de acum să beneficieze de ofertele noastre pentru călătorii și anularea zborului care combină condiții beneficie, un preț atractiv și, mai presus de toate, servicii excelente și asistenţă în caz de urgențe și sesizări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Moieciu

Ministerul Turismului a lansat la ITB Berlin primul ghid turistic digital al României

Next Article
Moieciu

Investiții pe termen mediu de 1 milion de euro în proiectul Millennium Tour Concediu.com

Related Posts
Total
0
Share