e-Turism Bref (50) – 10 noiembrie – 7 decembrie 2014

stiri turism online, stiri turism internet
Iată-ne și la penultima rundă de știri din 2014 despre industria de turism online din România. Mareea, Paravion, CFR Călători, cataloagele online cu unități de cazare și tehnologiile inovative fac subiectul acestui articol.
Studiu Mareea: Tendințe de călătorie ale românilor de Black Friday

Cu ocazia evenimentului Black Friday, 60% dintre clienții Mareea care au rezervat vacanțe în această zi au ales exclusiv mediul online. 35% dintre aceștia au plătit online, 30% prin transferuri bancare și 35% direct în agenții. Mareea este prima agenție se turism din România care a dat curs campaniilor de Black Friday.

Paravion.ro, comerciantul online al anului în România

Paravion.ro a fost numit, pentru al doilea an consecutiv, comercianul online al anului în România, în cadrul Galei Premiilor eCommerce (GpeC), fiindu-i înmânate marele premiu al categoriei Online Merchant of the Year și premiul secțiunii Best Online Merchant for the Online Travel.
În 2014, numărul persoanelor care au rezervat vacanțe prin Paravion.ro a crescut cu 140% față de 2013.

Inovație prin tehnologie: soluții pentru competitivitate pe piața agențiilor de turism

Cum intră Microsoft pe piața agențiilor de turism? Simplu, cu soluții de e-mail și productivitate, gestiunea relațiilor cu clienții, lucru colaborativ, project management și raportare. Cred că e primul advertorial în presă pentru produse Microsoft ce vizează nișa turism.

Portalurile de turism vor fi amendate daca promoveaza structuri de cazare neclasificate

Conform unui proiect legislativ al Departamentului pentru IMM, Turism și Mediu de Afaceri, începând cu 2015, cataloagele online cu unități de cazare ce vor lista unități de cazare neclasificate vor fi pasibile de amenzi. Astfel, administratorii celor peste 100 de astfel de situri vor fi nevoiți să ceară înainte de listarea pe sit certificatul de clasificare al unității de cazare. Măsura a fost discutată încă de acum câțiva ani, când cei în legalitate se plângeau de concurență neloială.

Turism virtual la muzeele din România, printr-un serviciu oferit de o companie din Iaşi

Știați că în România peste 50 de muzee pun la dispoziția publicului tururi virtuale? Contrar părerilor exprimate în articol, acestea facilitează accesul la exponate rare și amplifică experiența la nivel de detaliu și nu înlocuiesc nicidecum o vizită fizică la muzeu.

Aplicație mobilă pentru achiziționarea biletelor de tren

CFR Călători anunță că, începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie 2014, cei interesați pot achiziționa bilete de tren și de pe mobil, aplicația dedicată fiind adaptată recent și pentru astfel de dispozitive. Vorbim de acces la nivel de browser mobil. Cu câteva luni în urmă, CFR Călători a adus îmbunătățiri și aplicației desktop de achiziționare a biletelor de tren.

Foto: faungg’s photo, Old newspapers on a pile via Flickr, Creative Commons Attribution

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

amfostacolo.travel, sit cu oferte turistice pentru comunitatea amfostacolo.ro

Next Article
Pivnitele Rhein, Azuga

romaniaforall.com, soluție online de creștere a incomingului pentru Eximtur

Related Posts
Total
0
Share