amfostacolo.travel, sit cu oferte turistice pentru comunitatea amfostacolo.ro

amfostacolo travel, agentii de turism online

Încă de la lansarea amfostacolo.ro, unul dintre cele mai vocale situri de recenzii turistice și de călătorie din România, oamenii din spatele sitului în cauză s-au orientat din ce în ce mai mult către nevoile utilizatorilor, oferindu-le acestora pachete personalizate în regim de operator de servicii turistice. Acum, acestea sunt disponibile pe situl amfostacolo.travel.

Anunțul a fost făcut la sfârșitul lunii noiembrie, într-o postare pe blogul sitului de recenzii. Prezentarea agenției de turism ce oferă pachete turistice membrilor sitului de recenzii se face printr-un sit web pe domeniu .travel și vine ca o consolidare a facilităților oferite încă de la lansare utilizatorilor serviciului de recenzii.

Ofertele de sejur listate pe situl agenției vizează destinaţii clasice precum Grecia, Turcia, dar și croaziere, iar ca o noutate, oferte de city-break în orașe precum Paris, Viena, Praga făcute de către consilierii AmFostAcolo.

La achiziționarea oricărui pachet de servicii turistice (cazare + transport), membrii sitului de recenzii primesc prin intermediul agenției de turism AmFostAcolo Travel un plan detaliat de vizitare/mini-circuit creat în funcție de profilul acestora pe sit. Probabil acest plan de vizitare va conține informații din impresiile altor utilizatori, care au fost marcate ca mini-ghiduri (impresii cu informații detaliate despre obiective și împrejurimi) de către administratorii sitului de recenzii.

Deși situl este responsive, sliderele cu oferte și mini ghiduri strică modul de afișare pe dispozitivele mobile. Sliderele conțin carduri cu destinațiile din oferta agenției de turism, iar solicitările de ofertă se fac pe baza formularului de pe situl de recenzii.

Nu am nimic altceva de comentat legat de design, pentru că este clar că s-a dorit a fi păstrat cât mai aerisit. Legat de hibe în prezentare, modul în care e prezentată pagina dedicată Disneyland îmi displace. Nu e ca și cum copiii ar intra pe pagina aceea pentru a se bucura de steluțe și baghete magice, ci cei ce vin să se intereseze de oferte sunt părinții.

Revenind la sit per ansamblu, mă întreb care e scopul lui, atât timp cât ofertele în cauză se regăsesc și pe amfostacolo.ro.

Eu văd două variante: ori administratorul sitului de recenzii vrea să își consolideze brandul, ori e o bună tactică de a atrage noi membri pe același sit de recenzii, lucru ce ar duce la o interacțiune mai mare pe sit, atrăgând atenția potențialilor parteneri care își doresc expunere imparțială (deși de multe ori tinde spre pozitivă) pe situl în cauză sau care vor să își promoveze serviciile prin intermediul ofertelor disponibile utilizatorilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Acvariul din Palma, incursiune în oceanele lumii

Next Article

e-Turism Bref (50) – 10 noiembrie - 7 decembrie 2014

Related Posts
Total
0
Share