Mersul Trenurilor, conținut de la toți operatorii feroviari din România

mersul trenurilor, mers tren, feroviar

Mersul Trenurilor, planificatorul de călătorii cu trenul oferit de Informatică Feroviară, oferă informații despre cursele tuturor operatorilor feroviari de pe teritoriul României.

În caz că foloseai aplicații independente ce funcționau ca agregatoare pentru cursele operatorilor privați plus cele ale CFR-ului, aplicațiile care, în urma demersurilor făcute de CFR cu ceva timp în urmă, rămăseseră fără acces la conținut, îngreunându-ți procesul de planificare, obligat fiind să accesezi mai multe surse de informații, acum te poți baza pur și simplu pe Mersul Trenurilor.

În aplicația online Mersul Trenurilor ai acces la informații despre cele aproximativ 1900 de trenuri ce operează pe rute feroviare în România între cele aproape 2000 de stații ale rețelei CFR și la orarul trenurilor de călători între principalele orașe din România, cu date direct de la operatorii CFR Călători, Transferoviar Călători, Regio Călători, Interregional Călători și Astra Trans Carpatic.

Poți căuta curse feroviare de la punctul A la punctul B, inclusiv în funcție de orele de plecare care se potrivesc cel mai bine cu programul tău, iar aplicația Mersul Trenurilor îți va returna curse simple sau curse combinate de la mai mulți operatori feroviari.

În rezultate poți vedea durata călătoriei, clasa la care poți călători, facilitățile, iar la detalierea cursei poți verifica statusul în timp real al trenului, indiferent de operator, poți afișa ruta pe hartă și poți vedea prețul biletelor. În cazul curselor CFR vei fi direcționat inclusiv către platforma de vânzare a biletelor online.

Ce nu știe aplicația online Mersul Trenurilor e să caute după o anume destinație fără să te oblige să bagi numele exact al stației. Practic, nu poți căuta București – Oltenița, ci Titan Sud – Oltenița.

CITEȘTE ȘI: Posibilă aplicație mobilă pentru afișarea întârzierilor CFR

În 2017, informațiile legate de mersul trenurilor CFR Călători au fost listate inclusiv pe Google Maps. De asemenea, informații legate de mersul trenurilor Transferoviar Călători sunt disponibile în aceeași platformă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Piața de tururi și experiențe din România devine din ce în ce mai dinamică

Next Article

Românii preferă destinații italiene pentru city break-uri

Related Posts
Total
0
Share