Finanțare din partea Credo Ventures pentru dcs plus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Credo Ventures s-a alăturat investitorului precedent, Earlybird Venture Capital, un fond European de investiții de capital, care a investit în dcs plus în 2015. Astfel, până în prezent, investițiile acumulate de compania dcs plus se ridică la 6.2 milioane USD.

Segmentul de tehnologie pentru industria de turism a avut o creștere substanțială în ultimii ani, reflectând faptul că această industrie reprezintă aproximativ 10% din PIB-ul mondial și este responsabilă pentru un număr similar de locuri de muncă. În mod surprinzător, acest sector este extrem de fragmentat și chiar ineficient din perspectiva consumatorilor. Credem cu tărie că dcs plus a dezvoltat o serie de produse software foarte stabile si, pe lângă faptul că are potențial să devină lider global în furnizarea de software pentru turism, poate de asemenea să transforme piața intr-una mai eficientă și mai transparentă pentru persoanele care călătoresc.

Ondrej Bartos, Partener Credo Ventures

Această investiție va deschide noi oportunități pentru dcs plus și ne va permite să dezvoltam mai multe produse și servicii inovatoare pentru un număr mai mare companii. Pregătim deja lansarea unor tehnologii care pot schimba regulile jocului în industria de turism.

Cristian Dinca – CEO și Fondator dcs plus

În prezent, sectorul de travel tech pe zona de corporații prezintă una dintre cele mai mari evoluții în industria turismului global. Noua infuzie de capital va permite dcs plus sa răspundă si mai bine nevoilor și provocărilor care vin din partea TMC-urilor (companiilor de travel management) globale, prin lansarea de noi platforme tehnologice pentru acest segment. Soluțiile dcs plus vor simplifica fluxul de rezervare și vor îmbunătăți experiența celor care călătoresc în scop de business.

Dan Lupu, Partener Earlybird Venture Capital și membru în Consiliul Director al dcs plus

De asemenea, prin această finanțare dcs plus se va putea extinde pe piețe noi mult mai rapid, strategia de dezvoltare vizând atât consolidarea prezenței companiei pe piețele existente, dar si extinderea operațiunilor în regiuni noi. Zonelede interes pentru dcs plus pentru perioada următoare sunt Orientul Mijlociu, Africa Centrala și de Nord și Asia de Sud-Est, regiuni cheie, pline de oportunități și cu un apetit sporit pentru tehnologii de turism scalabile.
Primul pas în această strategie de expansiune este deschiderea unui birou în Dubai, în al doilea trimestru al anului 2017. Deschiderea noului birou va permite dcs plus să serviseze și mai bine agențiile de turism din țările din Consiliul de Cooperare al Golfului (CCG). Începând cu 2016, dcs plus a avut prezența mai puternica în regiune, iar câteva din cele mai mari agenții din zona s-au alăturat portofoliului de clienți existenți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Marketplace ANAT pentru operatorii din turism

Next Article

Deși adoptă noile tehnologii, clienții doresc interacțiune umană cu brandurile hoteliere și de restaurant

Related Posts
Total
0
Share