A fost sau n-a fost rost de Scandal în Suburbia?

Scandal e puţin spus. Haos organizat e conceptul. S-au lăsat aşteptaţi băieţii din Armada (CTC, Cedry2k, Carbon, Aforic – proaspăt convertit la cultul FacemRecords, Nwanda) şi invitaţii lor sub warm-up-ul unui DJ care a ştiut să adune mere cu pere şi să pună de-un compot.

Nu mi-am dat seama când a început concertul decât după sunet, că de văzut nu mai vedeam nimic din cauza fumului.

Puştii proaspăt intraţi la facultate se îndemnau să meargă mai în faţă, lângă scenă, făcându-şi cu greu loc printre găliganii care deja se aşezaseră strategic şi-şi frecau ţigările de cei din jur. Atât eu cât şi omul cunoscut în cercuri selecte drept Sinappse am escaladat (e mult spus!) pe câte un taburet, pentru a putea vedea peste rechinii gata să înghită scena.

Big up pentru copilul de lângă boxa din dreapta scenei, care s-a agitat tot timpul şi-a dat din cap pe ritmuri grele de hip-hop 🙂

Pregătiţi de asalt, plini de energie, CTC au făcut loc monologurilor fără negativ. Jupiter (aka Delir1c) a schimbat primul Biblia pe microfon, făcând o introducere la Episodul 3 din Jupiter a ucis melodia. În aceeaşi idee a urmat DOC cu un melanj criminal de versuri citite de pe foaie şi a finalizat Cedry2k, ca back-up pentru ceva dificultăţi tehnice.

DOC a Scăpat de sub control la propriu şi-a anunţat mixtape-ul combinând Călăul cu ceva material marca Guess Who.

Printre cele de mai sus, Bitză a introdus publicul în Sufletul Oraşului prin featuring-uri cu Scânteie (care, între noi fie vorba, mai bine stătea acasă) şi Cedry2k, Aforic …

Aforic şi Dragonu’ au produs atacuri de panică printre pseudoalchimişti, iar Cedry2k a făcut un sumar în Alchimia Veninului şi-a ars-o în tandem şi cu Pacha.

Carbon, Alchimistul, s-a ţinut bine de microfon şi şi-a ajutat camarazii ori de câte ori a fost nevoie, aducând pe scenă noi Specii de MC, lăsând loc şi lui VD pentru ceva bârfe despre târfe.

Din păcate, sunetul cam tare şi n-am putut să mă combin la versuri!

La platane şi laptop DJ Paul, alte efecte Prozac (nka DJ Hash)! Pentru imagini vizitaţi blogul Realbboys’.

Total
0
Shares
2 comments
  1. Asta e doar încălzirea! 🙂

    Aştept şi concurenţa … cine ştie, poate o punem de un battle la nivel de blogosferă şi creştem calitatea contribuţiilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Guest Post: Aventurile unui expat ... in tara sa

Next Article

Avem urşi minoritari?

Related Posts
Total
0
Share