Google City Tours

Acum câteva zile, Google Labs a scos la lumina zilei încă un proiect experimental ce ajută la identificarea anumitor puncte de interes dintr-un oraş şi la planificarea de trasee de la un punct la altul. Este vorba despre Google City Tour. Momentan, proiectul este de sine stătător şi nu se bucură şi de celelalte facilităţi Google Maps, iar pe viitor posibil să devină o facilitate GM. Punctele de interes afişate după căutare pot fi editate în funcţie de preferinţe, ca de exemplu durata de staţionare.

Singurul oraş din România ce poate fi găsit în căutări este Bucureştiul, unde sunt sugerate 6 puncte de interes: 3 muzee (Muzeul Naţional de Artă, Muzeul Antipa şi Muzeul Naţional de Istorie a României), o clădire de pe Cihoski, un hotel şi o firmă. Tentant, nu?

Nu sunt adeptul petiţiilor, dar nu pot să nu îi 0bserv pe cei ce doresc cu ardoare ca România să fie prezentă pe Google Maps. Spre fericirea unora, Bing Maps e mai de ajutor decât Google Maps, în ceea ce priveşte orientarea în Bucureşti. Nici Yahoo!Maps nu e de ignorat (vezi şi serviciul Find a map bazat pe Y!M) când vine vorba de Bucureşti.

Google City Tours [via LifeHacker]

Total
0
Shares
6 comments
  1. Pingback: România este mult mai vizibilă pe Google Maps | Ghid Turistic Digital 2.0
  2. Pingback: Pocket City
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

O tură de aventură, varianta autostopul

Next Article

Planificator de rută de la RATB

Related Posts
Total
0
Share