Staţiunea Mamaia: promovare interactivă la 360°

După Sibiu şi Braşov vom aveam ocazia să facem tururi virtuale şi în staţiunea de litoral Mamaia. În spatele proiectului se află cei de la IPIX Romania, firmă specializată în panoramarea la 360°, pe care am tot văzut-o prezentă şi pe la târgurile de turism, cu folos se pare.

Zic cu folos pentru că, din vara anului 2008, lucrează la o modalitate de promovare interactivă a staţiunii Mamaia, prin mamaia360°, proiect ce se va lansa curând.

Dacă info-chioşcul turistic din staţiune vine în ajutorul celor aflaţi deja în teren, proiectul mamaia360° va fi util atât celor aflaţi în teren, dacă aceştia dispun de o conexiune la internet prin telefonul mobil, hot-spot-uri etc., cât şi celor din faţa calculatoarelor personale care doresc să găsească mai uşor un hotel, un restaurant sau alte atracţii fără a se plimba dintr-un loc în altul sau să facă chiar rezervări online. Sper eu că direct din prezentarea virtuală a recepţiei hotelului.

Se mai pot face tururi virtuale prin staţiunea Mamaia şi prin intermediul norc.ro (trageţi de hartă în jos până se va vedea limba de nisip dintre Constanţa şi Năvodari), dar fără a putea vizita şi interioarele clădirilor ce pot fi vizualizate.

mamaia360° [via user-ul toma în comentarii la Lupta pentru cea mai buna harta online a Bucurestiului din Business Magazin]

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

GIS, tururi virtuale şi alte resurse

Next Article

Video: Romania, the land of choice

Related Posts
Total
0
Share