Drumul #lamarepebicla

Postul de faţă este scris de Andi Tuţescu, cunoscut pe internet ca Cougar, fost activist de partid pe forumul Radio Guerrila,  unde ne-am şi cunoscut de fapt … virtual vorbind. Aşa cum spune şi titlul, Cougar împreună cu al să prieten Felix Dark s-au decis acum un an de zile să încerce o experienţă unică, au luat bicicletele între picioare şi s-au pornit, unde altundeva pe o vreme ca asta, decât la mare. Anul ăsta ei repetă experienţa ce poate fi urmărită şi pe Twiiter #lamarepebicla. Până la istorisiri proaspete să citim despre cum au biciclit anul trecut …

excentric biciclistFoto: Ciprian Cozar

mi-am primit bicla acum doi ani, de ziua mea, în timp ce mă cocoţase felix pe o scenă dintr-un subsol să urlu “highway to hell”. loganu’, care venise cu motorul, îşi pusese protecţiile, mânuşile şi casca de hellrider şi dădea ture pe biclă în faţa scenei. aveam să aflu că anuşca (& co.) se afla în spatele întregului scenariu: şi cadoul, şi momentul, şi tot.

deoarece e kaki şi scrie bulls antiradar pe ea, am botezat-o nichituş. seamănă cu o fiinţă care lucrează sub acoperire într-o zonă a vieţii de unde te-ntorci cu scut sau pe scut – spre exemplu, acum ştiu că e blondă. de-atunci, eu şi nichituş avem o relaţie tare năbădăioasă şi ciudată. luni de pauză, săptămâni de călărit asiduu, zile de învârtit pe lângă ea când era bolnavă şi cu roatele-n sus, nopţi de dormit cu ea în braţe, ture (inter)urbane şi cele mai mişto 48 de ore de biciclit, acum aproape un an, de la bucureşti la vadu.

traseul bucureşti – vadu pe bicicletă este cam acelaşi pe care-l vedeţi de fiecare 1 mai la televizor, când se-apucă de el lucian mândruţă cu o gloată de pedalişti şi nu-l termină. e, noi suntem ceva mai hardcore.  [Citește mai departe pe coralfields.blogspot.ro

În cazul în care vă încumetaţi la astfel de aventuri, ţineţi cont de câteva reguli elementare în mersul pe bicicletă, iar dacă nu v-aţi convins încă că e o formă de a călători ieftină, poate reconsideraţi alegerea citind articolul din Dilema Veche. Nu uitaţi, puteţi urmări aventurile celor doi biciclişti urmărind pe Twitter hash tagu-ul #lamarepebicla.

Total
0
Shares
4 comments
  1. Pingback: România văzută de pe blog, Twitter și Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Trenule, mașină mică [teaser pentru trans-ferro.com]

Next Article

Sistem interactiv de informare pe baza tehnologiei Silverlight în Pasajul Universităţii

Related Posts
Total
0
Share