Trenule, mașină mică [teaser pentru trans-ferro.com]

La ora actuală avem la dispoziție o grămadă de surse ce pun la dispoziție informații din trafic, în special rutier. Încet, încet toate categoriile de transport încep a fi acoperite de bloguri de nișă. Așa au apărut airclicks.net și recentulhttp://carpati2015.attraversare.ro/ lansat la începutul lunii iunie 2010, sursă despre care voi însira câteva cuvinte în cele ce urmează.

Baneasa StationFoto: Șerban Stănescu

trans-ferro.com este un blog dedicat transportului feroviar în toate aspectele sale: info trafic, planificare rute, impresii din călătorii cu trenul, transferuri între orașe și aeroporturi etc. Mai multe detalii găsiți în postul de bun venit de pe blog.

Este un blog administrat de Iulian Sîrbu, un călător în carne și oase, uneori chiar și unul imaginar, un călător pasionat de mersul cu trenul (altfel nu s-ar explica pasiunea lui pentru asta, nu?).

De ce ai vizita frecvent blogul? Pentru că ai avea ocazia să găsești informații, pe care, probabil, nu ai avea răbdarea necesară să le cauți; pentru că ai putea găsi aici o rută ce te-ar putea interesa planificată în cel mai mic amănunt.

În caz că nu sunteți atrași de această modalitate de a călători, urmăriți și înregistrările emisiunii Minunatele aventuri ale navetistului bănățean de pe Analog TV, emisiunea pe care am amintit-o în postul dedicat Emisiunilor TV despre călătorii (I), poate vă veți convinge de orizonturile pe care le poate deschide și de frumusețea și misterul destinațiilor în care puteți ajunge.

Puteți urmări update-urile trans-ferro.com și pe Twitter.

Total
0
Shares
5 comments
  1. Sunt cu adevarat “minunate” aventurile navetistului banatean! Pacat ca mi se incarca destul de greu, dar asta n-o sa ma impiedice sa-i vad toate episoadele. Chiar eram in cautarea unor surse pentru noul proiect care vreau sa-l lansez pe blog, despre navetisti. Caut mai ales navetisti “extremi”, care fac naveta intre orase (cum ar fi Ploiesti – Bucuresti). Multumesc pentru articol, sper ca cititorii tai sa gaseasca informatiile de care au nevoie pe trans-ferro!

  2. Pingback: Ce vreau de la gtd20.ro în 2011?
  3. Pingback: Ce vreau de la gtd20.ro în 2011? | călătorul digital 2.0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

În Deltă şi pe Tansfăgărăşan prin intermediul norc.ro

Next Article

Drumul #lamarepebicla

Related Posts
Total
0
Share