Skip to main content

Proiect de consultanţă în turismul online

Deşi am observat cu ceva timp în urmă că Marius Negre (blogturism.ro) s-a reorientat din mediul corporate către mediul antreprenorial (chiar l-am citat în calitate de online travel consultant la travelVision, proiectul său, în articolul despre pulsul blogosferei nişate pe turism), nu am vrut să anunţ schimbarea atâta timp cât el făcea ultimele retuşuri proiectului său.

Ieri, Marius a anunţat oficial faptul că este implicat în acest proiect de consultanţă în turismul online.

Cu o experienţă de aproape 11 ani în turism Marius va încerca ca prin intermediul travelVISION să promoveze şi să facă cunoscut domeniul turismului online prin intermediul unor seminarii de specialitate cu invitaţi implicaţi direct în această industrie, va oferi consultanţă agenţiilor de turism ce îşi doresc să implementeze un sistem de rezervări online şi îşi fa volosi experienţa acumulată în agenţii ca Eximtur, Perfect Tour sau proiecte ca vola.ro pentru a oferi consultanţă SEO, SEM şi Social Media.

Dacă nu mă înşel eu, este primul proiect de consultanţă strict pe turism online. Nu pot decât să mă bucur că această ramură a industriei online se conturează mai bine de la an la an.

Succes, Marius, şi la cât mai multe colaborări cu oamenii din domeniu!

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “Proiect de consultanţă în turismul online”

  1. Multumesc pentru incredere!
    O mica rectificare daca imi permiti: nu sunt 11 ani decat daca adunam si facultatea si ca sa fiu sincer nu prea imi pasa de turism pe atunci 🙂

  2. Calculul meu s-a bazat pe faptul că ai început să lucrezi în domeniul turismului din 2004. Într-adevăr, nu sunt 11 ani, ci aproape 🙂
    Succes!

  3. Pingback: Primul seminar TravelVision dedicat turismului online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.