Se apropie sfârşitul sezonului estival. Cursa pentru vacanţă continuă

Pachetele turistice sunt un bun prilej de promovare pentru companii din domenii conexe. Este şi cazul Rompetrol care, în perioada 1 iulie – 18 septembrie, desfăşoară campania Cursa pentru vacanţă, campanie în care pune la bătaie 15 vacanţe pentru câte două persoane şi alte premii atât de necesare în vacanţe (aparate foto, GPS-uri, cutii de portbagaj).

Bineînţeles, intrarea în cursa pentru vacanţă este condiţionată de o alimentare la una din staţiile Rompetrol  de minim 100 RON şi validarea codului promoţional prin SMS sau pe site-ul campaniei. Site-ul în cauză găzduieşte şi un joc prin intermediul căruia participanţii pot acumula kilometri, ce îi califică în tragerile la sorţi pentru vacanţele puse la bătaie (bilet de avion dus-intors (clasa economic), cazare la un hotel clasificat în categoria 4 stele şi o diurnă în valoare de 30 EUR/zi/persoană adultă în cazul în care regimul de masă inclus în cazare nu este pensiune completă; extras din regulamentul campaniei).

De asemenea, şi cei ce nu fac plinul la Rompetrol au ocazia să intre în tragerile la sorţi prin postarea de fotografii de vacanţă cu ajutorul aplicaţiei de pe pagina de Facebook a Rompetrol. Cei ce acumulează 30 de like-uri pentru o poză intră în extragerea săptămânală în care se pot câştiga aparate foto, GPS-uri sau portbagaje auto.

Dacă mă întrebaţi pe mine, eu aş fi făcut jocul online ceva mai interesant. De exemplu, un quiz de vacanţă la sfârşitul fiecărei curse prin care îţi poţi dubla punctele cumulate. Sau traseele denumite în funcţie de destinaţiile pachetelor de vacanţă, cu peisaje ceva mai detaliate şi autostopişti dornici şi ei de vacanţă (aşa, ca şi efecte care să te stimuleze să vrei să joci mai mult pentru a câştiga).

Notă! Acesta nu este un post plătit. Am scris despre această campanie pentru că are legătură cu turismul, implică o componentă social media ce dă posibilitatea unora să călătorească, oameni ce poate altfel nu au ocazia să vadă Parisul, Santorini, Rio de Janeiro etc. A, da, şi pentru a testa un sistem de afiliere. 🙂

Total
0
Shares
0 comments
  1. Pingback: Road Trip Michelin | Ghid Turistic Digital 2.0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

jurnalul.ro integrază programe de afiliere din domeniul turismului

Next Article

Proiect Regio: Curtea Domnească de Argeş

Related Posts
Total
0
Share