Gala Travel Advisor 2011

Luni, pe 12 decembrie 2011, a avut loc prima ediţie a Galei Travel Advisor, eveniment dedicat performanţei în turism, organizat de către Travel Advisor Media, în parteneriat cu Ambasad’Or Events. În cadrul evenimentului, membrii boardului Asociaţiei Presei de Turism au ales, cu ajutorul specialiştilor din industria turistică, cele mai bune companii din industrie. Despre acestea puteţi citi accesând link-ul de la sfârşitul postului, în continuare eu mă voi limita la a vă prezenta câştigătorii din domeniul turismului online.

Spre surprinderea mea a existat şi o categorie dedicată blogurilor de travel, unde câştigător a fost desemnat razvanpascu.ro, cel mai bun blog de travel al anului. Îl văzusem eu pe Răzvan făcând teasere pe Facebook, dar nu am realzat pe moment la ce fel de eveniment participase. Felicitări, Răzvan! Chiar aş fi curios să aflu ce alte bloguri au mai fost luate în calcul pentru această titulatură.

Partenerul principal al evenimentului, Travel Guard – Chartis Romania, a ales şi premiat cele mai bune agenţii de turism online ale anului 2011, după cum urmează:

 • Vola.ro – cel mai mare volum de asigurări de călătorie vândute în 2011;
 • eSky.rocea mai mare primă medie cea mai mare rată de conversie a asigurărilor de călătorie în 2011;
 • Paravion.rocea mai mare rată de conversie a asigurărilor de călătorie cea mai mare primă medie? în 2011. 

Nu ştiu cum se face că anul acesta asigurările de călătorie au propulsat companii din online în topuri. Vezi şi căştigătorii categoriei Timp Liber şi Servicii din cadrul Galei Premiilor eCommerce.

[via traianbadulescu.ro]

Total
0
Shares
0 comments
 1. O grămadă de rectificări la acest post. Cei de la vola.ro și paravion.ro mai trebuie să intervină ca să fie echipa completă.:)
  Răzvan, fiind un eveniment dedicat industriei turismului/de travel/ospitalității, blogul e automat clasificat în această categorie. Cel puțin eu așa văd lucrurile.
  Și așa a și fost comunicat în comunicatul de presă:
  “Categoria blog-uri de travel
  Blog-ul anului: razvanpascu.ro”.
  Vacanță plăcută și zbor lin! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Cum promovăm eficient pensiunile din zonele rurale. Online, cum altcumva?

Next Article

Consultanţă şi instruire online pentru întreprinzătorii din turism

Related Posts
Total
0
Share