VreauTaxi, mini-agendă Android cu contacte pentru taxiuri

Aplicaţia pe care v-o prezint azi este destinată celor ce preferă lucrurile simple şi ieşirile în oraş până târziu, în noapte, când mijloacele de transport în comun s-au reteas deja. 

VreauTaxi este o aplicaţie Android, care aduce la un loc date de contact pentru câteva firme de taximetre din Bucuresti, după cum urmează:

  • Taxi 2000
  • Taxi Cobălcescu
  • Taxi Confort
  • Cristaxi
  • Getax Furgonete (bag de seamă că opțiunea a fost introdusă pentru a veni în întâmpinarea celor ce merg la cumărături la magazinele de bricolaj)
  • Taxi Leone
  • Taxi Pelicanul
  • Taxi Titan

Aşa cum vă spuneam şi la începutul acestui post, aplicaţia este destul de simplu de folosit, singurele detalii existe fiind numele companilor de taximetre şi facilitatea de a le contact la o simplă atingere a ecranului. Nu sunt prezentate tarifele pe kilometru, nici date de contact ale dispeceratului pentru fiecare operator mobil în parte (unde este cazul), așa cum se întâmplă în cazul altor aplicații. 

Aplicația a fost dezvoltată de către IdleWorx (îl rugăm pe autor să se prezinte cu adevăratul său nume), pe care îl puteți urmări pe pe situl personal, pe blogul personal sau pe Twitter. Cei pasionați de aplicații, mai mult decât prevede norma, îl știu probabil ca fiind și dezvoltatorul aplicației Bancul Zilei.

Utilizatorii de terminale cu sistem de operare Android mai au la dispoziţie şi roTaxi, IQTaxi, pe care le-am prezentat în acest post, sau AndroTaxi, iar cei de iPhone roTaxi și ATaxi.

De nenumărate ori mă întreb de ce nu transpune nimeni situl taximetre.ro intr-o aplicaţie mobilă fie pentru Android, fie pentru iPhone sau mai ştiu eu ce alt sistem de operare mobil, găseşti pe situl ăla cam tot ce ţi-ai putea dori de la o aplicaţie mobilăde contacte taxi.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre aplicațiile mobile românești, urmăriți lista dezvoltatorilor români de aplicații mobile de pe Twitter (@mobile-apps-devs).

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Transformă cumpărăturile plătite cu cardul de credit BCR în puncte de loialitate Wizz Air

Next Article

Lista obiectivelor românesti incluse pe lista patrimoniului mondial UNESCO

Related Posts
Total
0
Share