TaxiZoom

Spre deliciu unor cititori ocazionali ai blogului, azi scriu iar despre o aplicație mobilă ce facilitează comanda taxiurilor de la distanță, scutind utilizatorul de apelul telefonic.

Aplicația se folosește de poziția utilizatorului sau de datele introduse de acesta pentru a lansa cererea către dispeceratele locale și taxiurile din apropiere. Spre deosebire de celelalte aplicații existente pe piața din România, aplicația permite utilizatorului, pe lângă metoda clasică de introducere a adresei, introducerea unor adrese predefinite ca puncte de interes în apropiere.
În rest, utilizatorul își poate alege taxiurile ce răspund la comanda sa în funcție de ratingurile acordate șoferilor de către alți utilizatori, preț etc. Taximetriștii la rândul lor folosesc o aplicație dedicată pentru preluarea comenzilor de pe telefonul mobil.
Aplicația, dispobilă atât pentru Android, cât și pentru iPhone, acoperă pentru moment orașele București și Sibiu, printre firmele de taxi partenere numărându-se Eurostil Taxi și Taxi 924.
Este curios faptul că, deși prezentă la Internet & Mobile World 2012 compania dezvoltatoare, Mobile Kinetics S.R.L., nu a reușit să creezi în jurul aplicației buzz-ul ce ar fi făcut-o populară în rândul celor interesați, așa cum s-a întâmplat cu aplicația dezvoltată de Taxibeat Ltd., adaptată și pentru piața din România.
[via taxizoom.com]
Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Câștigători și nominalizări Internetics 2012 (proiecte turism și relaționate)

Next Article

După Blue Air și Tarom a lansat o versiune mobilă a sitului

Related Posts
Total
0
Share